Οι τελικοί αγώνες Drift της Ευρώπης στις Σέρρες

 

imageΤο Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου η χώρα μας θα φιλοξενήσει τη διασημότερη σειρά αγώνων Drift παγκοσμίως. Πρόκειται για την ταχύτερα αναπτυσσόμενη επαγγελματική σειρά αγώνων του είδους στον κόσμο. Ο θεσμός ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια και για το 2017 περιλαμβάνει 7 διεθνείς σειρές αγώνων Drift, στις οποίες κορυφαίοι οδηγοί και ομάδες από 52 χώρες ανταγωνίζονται για τους τίτλους των πρωταθλημάτων σε 26 διαφορετικές διοργανώσεις.

Τον προσεχή Οκτώβριο, λοιπόν, η «καρδιά» του παγκόσμιου Drift θα κτυπά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, όπου η Ελληνική Ομοσπονδία (ΟΜΑΕ) σε συνεργασία με τον οργανισμό «King of Europe» θα διοργανώσει τους μεγάλους τελικούς τόσο του «King of Europe ProSeries 2017» όσο και του «King o Nations 2017». Οι αγώνες αυτοί χαρακτηρίζονται οι πλέον σημαντικοί του 2017 για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα, αφού προσφέρουν διπλούς βαθμούς στους συμμετέχοντες.

 image

Οδηγοί απ’ όλο τον κόσμο, αλλά και Έλληνες πρωταθλητές, ετοιμάζονται να προσφέρουν ξεχωριστό θέαμα σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, πιέζοντας στο όριο τους κινητήρες και τα ελαστικά των αυτοκινήτων τους στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα του αυτοκινητοδρομίου Σερρών, στις 7 και 8 Οκτωβρίου.

image

Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.kingofnations.net

Last modified onThursday, 24 August 2017 10:45
back to top

THETIMES.GR

SOFOKLEOUS10.GR

CELEBNEWS.GR