Στις 18 Νοεμβρίου το Rally Sprint Άγιος Μερκούριος

image

Το αναβληθέν 5ο Athens Rally Sprint της διαδρομής του Αγίου Μερκουρίου θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017. Στη νέα ημερομηνία του αγώνα θα διατηρηθεί η φετινή καινοτομία του νυχτερινού (τρίτου) περάσματος και ο προκαθορισμένος σχεδιασμός, όπως ανακοινώνουν τα Σωματεία ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. και Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. που συνδιοργανώνουν τον αγώνα.

Το 5ο Athens Rally Sprint επρόκειτο να διεξαχθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 στην πρώην «ακροπολική» διαδρομή του Αγίου Μερκουρίου, στις παρυφές της Πάρνηθας, όπου είχε φιλοξενηθεί και τα τρία προηγούμενα χρόνια, όμως ανεβλήθη έπειτα από τις πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής λιγότερο από έναν μήνα νωρίτερα.

Η διαδρομή του 5ου Athens Rally Sprint, που προσμετρά στο Περιφερειακό Κύπελλο Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Ιστορικών Αυτοκινήτων, θα παραμείνει όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Το αγωνιστικό της τμήμα θα έχει μήκος 14,53 χιλιομέτρων, θα έχει φορά από τη Μαλακάσα (Σφενδάλη) προς στην περιοχή των Βασιλικών Κτημάτων της Βαρυμπόμπης, και θα διεξαχθεί τρεις φορές (δύο με το φως της ημέρας, και μία με των προβολέων).

Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Δημοσίου ΚΤΕΟ Χολαργού, ενώ το Service Park και η ράμπα της εκκίνησης θα εγκατασταθούν στον προαύλιο χώρο του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (Ι.Γ.Μ.Ε.), στο χώρο στάθμευσης του Ολυμπιακού Χωριού. Ο πανηγυρικός τερματισμός, το βράδυ του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου, θα γίνει στην πλατεία Θρακομακεδόνων.

Το ακριβές ωράριο, ο Συμπληρωματικός κανονισμός, καθώς και περαιτέρω λεπτομέρειες, θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες με νέο Δελτίο Τύπου.

Πληροφορίες στα γραφεία του σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., Κύπρου 76, Περιστέρι

Τηλέφωνα: 210 5780157, 6944531231, 6973018485

back to top

THETIMES.GR

SOFOKLEOUS10.GR

CELEBNEWS.GR