CARSNEWS
AUTONEWS

Infiniti. Με τον ανάλογο εκθεσιακό χώρο

Το Infiniti Lounge άνοιξε και επισήμως τις πύλες του μέσα στην Nissan Gallery, στην παγκόσμια έδρα της Nissan, στην Yokohama. Ο συγκεκριμένος εκθεσιακός χώρος, που είναι  αφιερωμένος στην πολυτελή μάρκα, περιλαμβάνει δύο από τα πιο εμβληματικά οχήματα προχωρημένης σχεδιαστικής αντίληψης  της Infiniti, συμπεριλαμβανομένου του προσφάτως αποκαλυφθέντος  QX60 Monograph που “προμηνύει” την έλευση ενός  SUV που θα αποκαλυφθεί το επόμενο έτος, αλλά  και του πρωτότυπου Q Inspiration sedan που παρουσιάζει μια συναρπαστική κατεύθυνση για το εμπορικό σήμα της. Στο μέλλον θα εκτεθούν και άλλα οχήματα της πολυτελούς μάρκας, ενώ το πρόγραμμα με τα αυτοκίνητα που θα εκτεθούν κατά περιόδους,  θα ανακοινωθεί σε δεύτερο χρόνο.

Η αισθητική σχεδίαση του  Infiniti Lounge είναι εμπνευσμένη από τις φημισμένες διεθνείς εκθέσεις  αυτοκινήτων  της μάρκας,  που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες Kengo Kuma, των οποίων ο απρόσκοπτος συνδυασμός της φύσης με την  τεχνολογία  έχει γοητεύσει το κοινό σε όλο τον κόσμο.

Η Nissan Gallery προσελκύει περίπου 1,25 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως (με βάση τα δεδομένα πριν από την πανδημία COVID-19). Ο χώρος χρησιμεύει ως βάση για τη διάδοση των προϊόντων και των εταιρικών πληροφοριών της Nissan μέσω test drives και εκθέσεων όπου o επισκέπτης μπορεί να εξοικειωθεί με  αυτοκίνητα και  τεχνολογίες αιχμής,  σε ένα χαλαρό περιβάλλον και με μια ποικιλία εκδηλώσεων που μπορούν να απολαύσουν τα παιδιά και οι ενήλικες.

The post Infiniti. Με τον ανάλογο εκθεσιακό χώρο first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ένα πρωτότυπο «κινητό σχολείο» στήθηκε στην Θεσσαλονίκη για τα Παιδιά του Δρόμου

Bury

Formula 1: Η McLaren έλαβε τα μέτρα της για ν’ αντιμετωπίσει την «κατάρα» του Νίκο Ρόζμπεργκ

cars

Λιβάνιος: Οι αυτοδιοικητικές εκλογές να διεξάγονται στο τέλος Νοεμβρίου

cars

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Μύθοι και αλήθειες

cars

Δεν έχεις πιει καφέ αν δεν προέρχεται από αυτή την καφετιέρα!

cars

Νέο Mini με μεγάλες αλλαγές.

cars

Η Hyundai δεν κάνει “copy & paste” τα εσωτερικά της.

cars

Πρεμιέρα του ηλεκτρικού Renault 5 στην Έκθεση Γενεύης

cars

Τρομακτικό ατύχημα του Ott Tanak στο Monte Carlo.

cars