CARSNEWS
AUTONEWS

Infiniti QX60 Monograph. Προάγγελος της νέας γενιάς.

Το QX60 παραμένει ένα από τα best-sellers της Infiniti παρά το γεγονός ότι κοντεύει να κλείσει μία δεκαετία στην αγορά και η εταιρία θέλει να συνεχίσει αυτή την τάση και στην επόμενη γενιά του μεγάλου SUV, που αναμένεται τον επόμενο χρόνο. Το QX60 Monograph είναι ένα πρωτότυπο-προπομπός για το νέο μοντέλο, περιγράφεται από την Infiniti ως “κάτι περισσότερο από μία σχεδιαστική σπουδή” και αν κρίνουμε από αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες, έχει ήδη αργήσει.

Καθώς το “Monograph” είναι πρωτότυπο, όσο έτοιμο και να μοιάζει για να περάσει στην παραγωγή, η Infiniti δεν έδωσε στη δημοσιότητα πολλές λεπτομέρειες. Μιλώντας σχεδιαστικά, παρατηρούμε ότι στο εμπρός μέρος κυριαρχεί η εντυπωσιακή γρίλια με το φωτιζόμενο λογότυπο της μάρκας, λεπτά φωτιστικά σώματα στις δύο πλευρές και προστατευτικά στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα ενώ πίσω, ξεχωρίζουν τα όμορφα φανάρια και ο προφυλακτήρας που φιλοξενεί την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης. Κατά τα άλλα, τα μαύρα προστατευτικά σε ολόκληρη την περίμετρο του αμαξώματος δημιουργούν ένα ενδιαφέρον αισθητικό αποτέλεσμα το οποίο συμπληρώνεται από την “πλευστή” οροφή μειώνοντας οπτικά τον όγκο του αυτοκινήτου.

Καθώς το QX60 παραγωγής απέχει ακόμα από το λανσάρισμα του στην αγορά και το “Monograph” είναι απλά ένα concept, η Infiniti δεν αποκάλυψε ούτε το εσωτερικό του μοντέλου ούτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Το μόνο που δήλωσε είναι ότι θα συνεχίσει να προσφέρει 3 σειρές καθισμάτων που δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένης της τοποθέτησης του QX60 στην αγορά.

The post Infiniti QX60 Monograph. Προάγγελος της νέας γενιάς. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η ΕΕ δίνει 500 εκατ. ευρώ για να αυξηθεί η ικανότητα παραγωγής πυρομαχικών στην ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία

cars

Η Audi Sport γιορτάζει τα 40 της χρόνια

cars

To νέο ηλεκτρικό Fiat 500 συναντά την Κουμαντζιάς Α.Ε. και ηλεκτρίζει με το στιλ του!

cars

Stellantis. Με εντατικούς ρυθμούς ο εξηλεκτρισμός της γκάμας της

cars

Ενδοιασμοί Χριστοδουλάκη για το ενδεχόμενο μεταγραφής Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

cars

Η Mini μετατρέπει το κλασικό… Mini σε ηλεκτρικό!

cars

Kawasaki Ninja ZX-10R & Ninja ZX-10RR. Με αναβαθμίσεις για το 2021

cars

Στις 11 Μαρτίου θα παρουσιαστεί το Jeep Grand Wagoneer.

cars

Άγρια συμπλοκή σε σχολείο: «Μιλήσαμε οι γονείς και ο άλλος γονέας έδειξε ενδιαφέρον, μίλησαν και τα παιδιά και τέλος καλό»

cars