CARSNEWS
AUTONEWS

Ioniq 5. Η νέα εποχή της ηλεκτροκίνητης Hyundai

Η Hyundai παρουσίασε τις πρώτες teaser φωτογραφίες του επερχόμενου IONIQ 5 CUV, του πρώτου μοντέλου της αποκλειστικής μάρκας για EV οχήματα, της μάρκας IONIQ. Το IONIQ 5 θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της εταιρείας που θα διαθέτει την Electric-Global Modular Platform (E-GMP) του Hyundai Motor Group, μια καινοτόμος πλατφόρμα που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα (EV), εκκινώντας μια νέα εποχή καθαρής κινητικότητας για την εταιρεία. Η διακριτική αλλά και ταυτόχρονα πρωτοποριακή σχεδίαση του IONIQ 5 προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που μπορείτε να απολαύσετε αποκλειστικά σε EV οχήματα, γεγονός που υποδηλώνει τη θεμελιώδη αλλαγή στη σχεδιαστική προσέγγιση.

Τα σχεδιαστικά στοιχεία του IONIQ 5 περιλαμβάνουν Parametric Pixels, τη μικρότερη μονάδα ψηφιακής απεικόνισης, καθώς και τη φιλική προς το περιβάλλον κατεύθυνση Color Material Finish (CMF) που συνδέει τον αναλογικό με τον ψηφιακό κόσμο, αναδεικνύοντας τη διαχρονική σχεδιαστική αξία της μάρκας IONIQ. Στο εμπρός μέρος το IONIQ 5 είναι διακοσμημένο με συστοιχίες φώτων εμπνευσμένων από pixel που υποδηλώνουν την ψηφιακή τεχνολογία. Το IONIQ 5 είναι επίσης το πρώτο όχημα της Hyundai που διαθέτει νέο καπό τύπου “clamshell” που καλύπτει όλο το πλάτος του αυτοκινήτου δημιουργώντας μια καθαρή και υψηλής τεχνολογίας συνολική εμφάνιση.

Οι αεροδυναμικοί τροχοί αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τη σχεδιαστική υπογραφή “Parametric Pixel”. Διατίθενται στην υπερμεγέθη διάμετρο των 20 ιντσών και αποτελούν τις μεγαλύτερες ζάντες που έχουν τοποθετηθεί ποτέ σε ένα ηλεκτρικό όχημα Hyundai. Αυτές οι ολοκληρωμένες αναλογίες του IONIQ 5, βελτιστοποιούν τη νέα αποκλειστικά για EV οχήματα αρχιτεκτονική της Hyundai. Η παγκόσμια πρεμιέρα του IONIQ 5 θα πραγματοποιηθεί το 1ο τρίμηνο του 2021.

The post Ioniq 5. Η νέα εποχή της ηλεκτροκίνητης Hyundai first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Mercedes-Benz EQB. Το νέο μέλος ήρθε πολύ γρήγορα!

cars

Πότε θα παρουσιαστεί η ανανεωμένη BMW M5; Σύντομα…

cars

Προβλέπεται “τρομερή μάχη” με την Κίνα στα ηλεκτρικά!

cars

Honda. Με πληθώρα ανανεωμένων μοντέλων το 2021

cars

Ioniq 5. Ξεκίνησε πολύ δυνατά

cars

Dacia Sandero, Sandero Stepway & Logan. Ολοκαίνουρια

cars

53ο Rally Δ.Ε.Θ. Ξεκίνησε η προετοιμασία

cars

BMW Vision Neue Klasse – Μια ματιά στο μέλλον της μάρκας

cars

Βραβευμένος σκηνοθέτης παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε πολλές γυναίκες – «Ήμουν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών»

cars