CARSNEWS
AUTONEWS

Jeep 4xe. Εξηλεκτρίζεται

Με την εμπορική διάθεση των νέων Plug-In Hybrid Jeep  Renegade και Jeep Compass να αναμένεται μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2020, η Jeep εγκαινιάζει μία νέα ιστοσελίδα όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα μοντέλα με τα οποία η Jeep μπαίνει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

 

Τα Renegade και Compass είναι τα πρώτα μοντέλα με τα οποία η θρυλική μάρκα θα περάσει στην εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης. Οι μηχανικοί εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την τεχνολογία Plug-In Hybrid με στόχο να προσφέρουν τα κορυφαία επίπεδα άνεσης και ασφάλειας των μοντέλων Jeep, διατηρώντας παράλληλα σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. Παράλληλα, το σύστημα Plug-In Hybrid της Jeep, με τη χαρακτηριστική ονομασία 4xe δεν θα μπορούσε παρά να εξασφαλίζει και κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες στα μοντέλα της, όντας ένα εξαιρετικά προηγμένο σύστημα τετρακίνησης.

Με στόχο το κοινό να έχει μια πρώτη γεύση για τη νέα εποχή που ανοίγει για την Jeep η εφαρμογή της υβριδικής τεχνολογίας, δημιουργήθηκε η σελίδα Jeep 4xe όπου με σύντομο και πρακτικό τρόπο γίνεται επεξήγηση μια σειράς χαρακτηριστικών που θα διαθέτουν τα Plug-In Jeep Renegade και Compass. Η τεχνολογία 4xe θα προσδίδει ακόμα μεγαλύτερες off-road δυνατότητες αφού η ηλεκτρική κίνηση που θα μεταφέρεται μέσω των πίσω τροχών δίνει μεγάλα ποσά ροπής ακόμα και με μηδενικές ταχύτητες, αλλά και μεγαλύτερη ευελιξία στη διαχείριση της ισχύος από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης και τον ηλεκτροκινητήρα. Παράλληλα, η δυνατότητα κίνησης αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια σημαίνει πως τα Plug-In Jeep Renegade και Compass θα μπορούν να κινούνται στη φύση με μηδενικούς ρύπους, αλλά και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου, δίνοντας μια απόλυτα ξεχωριστή επαφή με το φυσικό περιβάλλον.

Το λανσάρισμα των δύο υβριδικών μοντέλων της Jeep στην ελληνική αγορά αναμένεται τον Ιούνιο του 2020, με εκδόσεις που θα εκπέμπουν CO2 σε επίπεδα κάτω του ορίου των 50γρμ./χλμ.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Champions League: Έκλεισε θέση στους «8» η Ντόρτμουντ

cars

Η «θεωρία του κόκκινου» έρχεται να ανατρέψει τα πάντα στη διακόσμηση του σπιτιού

cars

Bridgestone Potenza Sport. Υψηλών επιδόσεων

cars

Video: Να οι επιπτώσεις του «μαύρου πάγου»

cars

Διπλό βάθρο για Loeb και Cupra στη Σαρδηνία

cars

Νικητές οι οδηγοί, οι θεατές και το motorsport στην 21η Ανάβαση Κύμης

cars

Η Nissan στον 24ωρο αγώνα αντοχής Fuji

cars

Νέο Skoda Rapid. Προσγειωμένο αλλά αναβαθμισμένο!

cars

Honda SH150i 2020. Eργαλείο αστικών μετακινήσεων

cars