CARSNEWS
F1 & RACES

McLaren: Με καλλιτεχνικό άγγιγμα στην Yas Marina

Για τρίτη φορά φέτος η McLaren θα εμφανιστεί με παραλλαγμένα χρώματα σε Grand Prix. Αυτή τη φορά, όμως, με ένα πιο καλλιτεχνικό άγγιγμα.

Οι MCL36 είχαν ήδη παρουσιαστεί ελαφρώς διαφορετικές εμφανισιακά σε Σιγκαπούρη και Ιαπωνία. Το φουτουριστικό εκείνο look οφειλόταν στην εφαρμογή ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων OKX, η οποία είναι και χορηγός της ομάδας.

Στην Yas Marina θα είναι η τέχνη της Λιβανέζας Anna Tangles που θα φιλοξενηθεί στα σώματα των βρετανικών μονοθέσιων. Η McLaren είχε λανσάρει σε συνεργασία με την χορηγό της, Vuse, την πρωτοβουλία Driven by Change. Ο σκοπός της είναι να υποστηρίξει και να αναδείξει καλλιτέχνες που δεν απολαμβάνουν ακόμη μεγάλης προβολής.

Η Tangles δήλωσε ενθουσιασμένη με αυτήν την εξέλιξη. “Παρακολουθώ F1 για χρόνια. Ποτέ δεν πίστευα ότι η τέχνη μου θα μπορούσε να εκτεθεί σε ένα Grand Prix. Και έγινε χάρη στο Driven by Change”.

“Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να παρουσιάσουμε ανερχόμενους καλλιτέχνες στα αυτοκίνητά μας” δήλωσε η διευθύντρια marketing της McLaren, Louise McEwen. ” Η τέχνη της Anna Tangles ενσαρκώνει όλες τις αξίες και αρχές του Driven by Change” συμπλήρωσε.

Η McLaren βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών και διατηρεί ακόμη μαθηματικές ελπίδες για την τέταρτη. Το 2022 δεν είχε ξεκινήσει καλά για τα μονοθέσια από το Woking. Εντούτοις, χάρη στην επιτυχημένη εξέλιξη της MCL36 αλλά και τις μεγάλες εμφανίσεις του Lando Norris, η McLaren ήταν αρκετά ανταγωνιστική σε πολλούς αγώνες. Highlight της σεζόν αποτέλεσε η τρίτη θέση του Lando στην Imola.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

F1 GP Βραζιλίας: Η πρώτη από πολλές ( video)

Ferrari: Διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Binotto

Haas: Έξω ο Mick, μέσα ο Hulkenberg!

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο carsnews  

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Honda CBR 250 RR-R 2024 – Τετρακύλινδρο, 20.000 στροφές και 55 άλογα!

cars

Σε ιστορικό θέατρο η αποκάλυψη της νέας Ferrari F1

cars

Πρόγραμμα F1 GP Ιταλίας: Πού και τι ώρα θα δεις αγώνα

cars

O Λεκλέρ παραδέχθηκε συνομιλίες με τον Χάμιλτον για τον ερχομό του στη Ferrari

cars

F1 GP Μ. Βρετανίας: Ο Hamilton επικράτησε στις κατατακτήριες!

cars

Θα βρει τον Vettel σε άλλη ομάδα το 2021;

cars

O Jos Verstappen θέλει τον Hulkenberg στη Red Bull

cars

Σαν Σήμερα: Σκληρές μονομαχίες σε Γερμανία και Ουγγαρία (vid)

cars

Οι 5+1 ηχηρότερες μετεγγραφές στην ιστορία της F1

cars