CARSNEWS
NEW MODELS

Nέο teaser για το Nissan Ariya (video)

Μάλιστα, θα τοποθετείται αρκετά ψηλότερα μιας και πρόκειται για ένα μεγάλο ηλεκτρικό SUV που θα αποτελέσει τον αντίπαλο του Tesla Model Y και γιατί όχι του Ford Mach-E ή του ID.4. της VW. Σχεδιαστικά το Ariya θα έχει μήκος περίπου στα 4,6 μέτρα και θα διαφέρει σε πολύ μικρό βαθμό από το πρωτότυπο που έχουμε δει πέρυσι στο Τόκιο.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μερικά μακρινά περάσματα του Ariya κάπου στον αρκτικό κύκλο και στη συνέχεια να περνά από ένα δασικό δρόμο με σαφώς ανεβασμένο τον υδράργυρο. Αυτό που διακρίνεται είναι πως χαρακτηριστική μάσκα και τα ιδιότυπα LED, όπως και στο πρωτότυπο Ariya.

Πληροφορίες για το σύστημα πρόωσης δεν υπάρχουν αλλά αν θέλαμε αν κάνουμε μια υπόθεση τότε θα μιλούσαμε για το σύστημα του Leaf e με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες, με μπαταρία 62 kWh και ταχυφόρτιση DC έως τα 100 kW. Από εκεί και πέρα θα δούμε και νέα ημιαυτόνομα συστήματα υποβοήθησης με αποκορύφωμα το εξελιγμένο ProPilot 2.0.

H παγκόσμια πρεμιέρα του Ariya έχει προγραμματισθεί για την ερχόμενη εβδομάδα, στις 15 Ιουλίου. Η διάθεση του πρώτου ηλεκτρικού SUV της Nissan θα ξεκινήσει από την Ιαπωνία (θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο στο Tochigi)

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η νέα ΒΜW σειρά 1 θα έχει κύκλο ζωής 5 ετών

cars

Σωστά η Ferrari μπήκε στα SUV με την Purosangue; Ο Frank Stephenson έχει την απάντηση (video)

cars

H Toyota κατοχυρώνει το «GR Corolla» για το πολυαναμενόμενο hot hatch

cars

Τι νέο έχει η Bentley για την Bentayga;

cars

Η δύναμη του cloud στην αυτοκινητοβιομηχανία

cars

Ένα pickup με τα σήματα της Porsche θα μπορούσε να είναι ένα πραγματικό σπορ αυτοκίνητο

cars

Τέλος εποχής για το BMW i8

cars

H Mercedes EQA θα έχει το αμάξωμα της GLA

cars

Ένα ντοκιμαντέρ για το αυτοκίνητο του Batman από τη Warner Bros

cars