CARSNEWS
F1 & RACES

O Vettel θεωρεί δικαιολογίες τα περί κορωνοϊού

Η σχέση έρωτα ανάμεσα στη Scuderia Ferrari και τον Sebastian Vettel οδεύει προς ένα δυσάρεστο φινάλε.

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, Mattia Binotto, που λίγο-πολύ ισχυρίστηκε πως η παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού Covid-19 άλλαξε τα πλάνα των κόκκινων, ο Γερμανός οδηγός απάντησε δίχως ενδοιασμούς, ρίχνοντας φως στις συνθήκες που οδηγούν στο διαζύγιο..

«Νομίζω πως οι συνθήκες λόγω του κορωνοϊού, δεν έπαιξαν και τόσο σημαντικό ρόλο. Υπήρξαν ακόμα και φήμες πως δεν συμφωνούσαμε στο οικονομικό σκέλος. Αυτό δεν υπήρξε καν θέμα, ούτε θα μπορούσε άλλωστε. Πίστευα πως είχα την οψιόν να συνεχίσω στη Ferrari. Μου είχαν πει πως ήθελαν να συνεχίσουμε μαζί. Και ξαφνικά, δέχθηκα ένα τηλεφώνημα όπου μου είπαν πως δεν θα υπήρχε κάποια πρόταση, ούτε θα είχαμε μέλλον μαζί», είπε ο 33χρονος σε συνέντευξή του στο Servus TV.

vettel-austria20-d1000x600

Έπειτα ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε και στη συνέχεια της σεζόν, όπου στοχεύει σε ένα happy end στη θητεία του στο Μαρανέλο. Αν και η πρεμιέρα του 2020 δεν ήταν και θετική, με τον Γερμανό να αποκλείεται στο Q2 στις κατατακτήριες και να περιορίζεται στη δέκατη θέση στον αγώνα.

«Αποδέχομαι την απόφαση και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτή. Θα συνεχίσω να κάνω το χρέος μου και σε αντίθεση με το προηγούμενο Grand Prix, ελπίζω κάνοντας καλύτερη δουλειά για την ομάδα, ώστε να κλείσουμε ικανοποιητικά τη συνεργασία μας», τόνισε ο οδηγός από το Χέπενχαϊμ μιλώντας στο περιθώριο του Grand Prix της Στυρίας.

Εύλογα, ο κάτοχος των τίτλων την περίοδο 2010-2013 ρωτήθηκε και για το μέλλον του, το οποίο όπως όλα δείχνουν δεν θα αφορά στη Mercedes: «Δεν έχω πάρει ακόμα κάποια απόφαση. Είναι σημαντικό να βρω ένα περιβάλλον που να μου ταιριάζει. Να βρω κάτι που να με χαροποιεί. Το οικονομικό σκέλος δεν είναι τόσο σημαντικό. Έχω ενημερωθεί για την κατάσταση στη Mercedes. Νομίζω πως είναι ικανοποιημένοι από τους οδηγούς τους και θα το καταλάβω αν θελήσουν να τους κρατήσουν».

vettel-austria20-f1000x600

Διαβάστε επίσης:

To F1 Vlog της πρεμιέρας της Αυστρίας

Επίσημο: Στη Renault o Fernando Alonso

Θέλει πίστα Formula 1 η Μαγνησία (video)

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

H Visa και οι Ομάδες της Red Bull Formula One ανακοινώνουν παγκόσμια συνεργασία 

cars

Ο Max Verstappen στη Red Bull Ring: Η ζωή απαιτεί τον χρόνο της

cars

Άσχημα νέα για τον Verstappen -Πόσες θέσεις θα χάσει στο Βέλγιο ο Ολλανδός

cars

To TikTok LIVE για το GP της Βραζιλίας (vid)

cars

Formula1: Τέλος οι διακοπές, την Κυριακή έχει αγώνα

cars

Formula 1: Η Sauber ανακοίνωσε ημερομηνία αποκαλυπτηρίων

cars

Πως μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του 2019 ο Verstappen;

cars

Η Haas επιβεβαίωσε τους Μάγκνουσεν – Χούλκενμπεργκ για το 2024

cars

Why Austin’s Grand Prix Is America’s Biggest F1 Race

cars