CARSNEWS
AUTONEWS

Porsche 911 Targa 4S Heritage Design με ρετρό διάθεση.

Η Porsche ποτέ δεν φοβήθηκε την ρετρό αισθητική αλλά αποφάσισε να γίνει πολύ πιο δραστήρια στον συγκεκριμένο τομέα, ενεργοποιώντας παράλληλα το τμήμα Porsche Exclusive Manufaktur για να λανσάρει συνολικά 4 ειδικές εκδόσεις της 911, η πρώτη εκ των οποίων είναι η εικονιζόμενη 911 Targa 4S Heritage Design. Σύμφωνα με την ίδια την εταιρία, οι ειδικές αυτές εκδόσεις θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της ζωής της γενιάς 992 Porsche 911 και θα υιοθετούν στοιχεία από διαφορετικές δεκαετίες για τον εορτασμό της πλούσιας ιστορίας της.

Για την πρώτη ειδική έκδοση όπως είπαμε, επιλέχθηκε η 911 Targa. Η “Heritage Design” είναι μηχανικά πανομοιότυπη με την… απλή 911 Targa 4S και θα παραχθεί σε μόλις 992 κομμάτια ενώ ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες χάρη σε στοιχεία που παραπέμπουν στις δεκαετίες του ’50 και του ’60. Από το αποκλειστικό “Cherry Red” χρώμα που έχει εμπνευστεί από τις πρώτες αποχρώσεις της 356, στις μαύρες δαγκάνες των φρένων και από το λογότυπο “Porsche” που γράφεται με την… παλιά γραμματοσειρά και τα λευκά αυτοκόλλητα στις πόρτες μέχρι το σηματάκι στο πίσω μέρος που έχει εμπνευστεί από το αντίστοιχο που δινόταν στους ιδιοκτήτες των 356 που ξεπερνούσαν τα 100.000 χιλιόμετρα στα αυτοκίνητα τους, η 911 Targa 4S Heritage Design αποτελεί μία πολύ ενδιαφέρουσα μίξη του μοντέρνου με το κλασικό.

Όσο για το εσωτερικό, διαθέτει όλη την τεχνολογία μίας σύγχρονης 911 Targa αλλά ο συνδυασμός του μπορντό με το μπεζ φέρνει στο μυαλό μία διαφορετική εκδοχή. Κατά τα άλλα, όπως προανέφερα, η 911 Targa 4S Heritage Design κινείται χάρη σε έναν twin-turbo, επίπεδο εξακύλινδρο με χωρητικότητα 3 λίτρων ο οποίος παράγει 450 ίππους και 528 Nm ροπής και συνδυάζεται είτε με ένα 8-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη είτε, για τους πιο σκληροπυρηνικούς, με ένα 7-τάχυτο μηχανικό – ακριβώς όπως η βασική Targa.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Groupe Renault. Σε πλήρη «ηλεκτρική» επίθεση

cars

Jeep Avenger – Παραμένει γνήσιο Jeep εκτός δρόμου

cars

Αυτή είναι μία ηλεκτρική Porsche 964 με 500 ίππους!

cars

Νέο Ford Kuga. Ανακοινώθηκαν οι τιμές του

cars

Mercedes-AMG CLA 35 & 45 δοκιμάζονται στον δρόμο

cars

Nissan. Σημαντική χορηγία

cars

Αλλαγές δρομολογίων στα μέσα μεταφοράς – Πώς θα κινηθούν Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά. Δείτε την κίνηση Live !

cars

Οδηγούμε το Dacia Jogger 1.0 TCe 100 LPG 7-S: Το απόλυτο value for money οικογενειακό

cars

Skoda Superb iV και VW Passat GTE αποτυγχάνουν στο τεστ αποφυγής ταράνδου!

cars