CARSNEWS
F1 & RACES

Raikkonen: Θα γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς!

Ο Kimi Raikkonen θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά! Όπως, ανακοίνωσε η σύζυγός του Mintu στο Instagram, οι δυο τους περιμένουν ένα κοριτσάκι.

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από όταν ο Kimi οδήγησε το τελευταίο του Grand Prix στην Formula 1. Μετά τον Δεκέμβριο του 2021 πρώτη προτεραιότητα του Raikkonen είναι η οικογένειά του.

Ο αγαπητός στους φίλους του σπορ Φιλανδός, έχει ήδη δύο παιδιά με την δεύτερη σύζυγό του, Mintu Raikkonen. Τον Robin (8 ετών) και την Angelia Milana (5 ετών). Και η οικογένειά τους πρόκειται να μεγαλώσει! Η Mintu γνωστοποίησε στο Instagram ότι περιμένει και τρίτο παιδί, το οποίο θα είναι κορίτσι.

«Κοριτσάκι σε αγαπάμε ήδη τόσο πολύ! Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε το νέο μέλος της οικογένειάς μας» έγραψε η Mintu. Αμέσως το συγκεκριμένο post γέμισε με ευχές από φίλους, θαυμαστές αλλά και πρώην συναδέλφους του Kimi.

Μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση στην F1, ο Kimi έχει επικεντρωθεί στην οικογένειά του. Ακόμη και ο αγώνας NASCAR στον οποίον συμμετείχε τον Αύγουστο είχε προγραμματιστεί στο σπιτικό των Raikkonen ως… οικογενειακές διακοπές!

Παρά το ότι ο αγώνας του στο Watkins Glen σημαδεύτηκε από την επαφή που είχε με τις μπαριέρες, ο Raikkonen το είχε διασκεδάσει πολύ. Είναι ξεκάθαρο ότι εάν αγωνιστεί ξανά θα το κάνει μόνο για να περάσει καλά.

Ο Φιλανδός λατρεύει όλες τις μορφές αγώνων. Μία από αυτές είναι και τα motocross με τα οποία έτρεχε από μικρή ηλικία, ενώ είχε παλιότερα και δική του ομάδα, την Ice One Racing Team. Μάλιστα, από τις αρχές του προηγούμενου χρόνου είναι ο επικεφαλής της Kawasaki Racing Team στο MXGP, την μεγαλύτερη κατηγορία αγώνων στα motocross.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Domenicali: Μεγαλύτερος ο αντίκτυπος της F1 στο Vegas από ότι του Super Bowl!

McLaren: Στόχος η διεκδίκηση τίτλων το 2025

Audi: Αγόρασε το πρώτο της μερίδιο στην Sauber

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο carsnews  

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

F1: Οι ομάδες αποφάσισαν τη μετατόπιση του καλοκαιρινού διαλείμματος

cars

Πριν τη Θεσσαλονίκη, η RB7 έκαψε λάστιχο στη Μαδρίτη (vid)

cars

F1: Η Adidas ενδιαφέρεται για το όνομα της AlphaTauri

cars

Pirelli: Βιώσιμα ελαστικά με πιστοποιητικό FSC

cars

F1 GP Εμίλια Ρομάνα: Ταχύτερος ο Hamilton στις Ελεύθερες Δοκιμές

cars

LKYSUNZ offers $600m to enter new team into Formula 1

cars

Σαν Σήμερα: Η μέρα που «έφυγε» ο Φρανκ Ουίλιαμς

cars

Σαν Σήμερα: Το πρώτο βάθρο του Αλόνσο μετά από 7 χρόνια (vid)

cars

Formula 1: Το GP Σαγκάης αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+

Bury