CARSNEWS
AUTONEWS

Rezvani Hercules 6×6. Επειδή περισσότερα είναι καλύτερα!

Η Rezvani είναι μία… ιδιαίτερη εταιρία. Αρκεί να θυμηθούμε τις προηγούμενες προτάσεις της για να καταλάβουμε τη νοοτροπία της αμερικανικής εταιρίας που ιδρύθηκε πριν από 6 χρόνια μόλις, αλλά έχει καταφέρει να κάνει όνομα για τον εαυτό της με μοντέλα όπως το Beast και το Tank. Τώρα, η Rezvani επιστρέφει με το Hercules που όπως βλέπεις, παίρνει τη μορφή ενός θηριώδους, 6×6 pickup στα πρότυπα της Mercedes-Benz G63 AMG 6×6.

Το Hercules βασίζεται στο Jeep Gladiator αν και αυτό δεν είναι άμεσα εμφανές. Πιο εμφανής είναι η ομοιότητα με το Tank αν και εξοπλίζεται με καρότσα που αγγίζει σε μήκος τα 2,43 μέτρα και έχει 4 τροχούς από κάτω της. Έτσι, το νέο μοντέλο της Rezvani έχει την δυνατότητα να προσφέρει κίνηση σε 2, 4 ή 6 τροχούς με ένα σύστημα “on-demand εξακίνησης” ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι εξοπλίζεται με την εξαιρετική ανάρτηση της Fox και σκληροτράχηλους άξονες Dana 60 που χαρίζουν στο εξωγήινο pickup μεγάλη απόσταση από το έδαφος και ανθεκτικότητα στην καταπόνηση.

Όσον αφορά στον κινητήρα που αναλαμβάνει την κίνηση του θηρίου, η Rezvani προσφέρει διάφορες επιλογές από την γκάμα της Fiat-Chrysler. Ο βασικός βενζινοκινητήρας είναι ένας V6 με χωρητικότητα 3,6 λίτρων αλλά οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να επιλέξουν είτε τον HEMI V8 των 6,4 λίτρων και των 500 ίππων, είτε μία αναβαθμισμένη εκδοχή του supercharged V8 που προέρχεται από το Challenger Demon και παρουσιάζεται εδώ με χωρητικότητα 7,0 λίτρων, έναν τεράστιο supercharger και απόδοση της τάξης των 1.300 ίππων με 1.340 Nm ροπής. Ανάλογα με τον κινητήρα πάντως, διαμορφώνεται και η τιμή του Hercules που ξεκινά από τα 225.000 δολάρια και μπορεί να καταλήξει στα 474.000 χωρίς να υπολογίζονται τα όποια extras.

Δεν είναι λίγα τα χρήματα που απαιτεί η εταιρία για την τελευταία δημιουργία της και ενώ σίγουρα αποκτάς “πολύ” αυτοκίνητο, το εσωτερικό που δεν μπορεί να κρύψει την συγγένεια με την Jeep, όσο δέρμα και suede κι αν φορέσει. Ούτε καν το aftermarket σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης της Alpine μπορεί να αλλάξει το γεγονός ότι κάθεσαι με ένα Jeep. Κάθεσαι στο ίδιο ύψος με μία νταλίκα και μπορείς να περάσεις πάνω από οτιδήποτε, αλλά κάθεσαι μέσα σε ένα Jeep το οποίο κοστίζει από 225.000 έως 474.000 δολάρια! Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Rezvani προσφέρει και την “Military Edition” του Hercules που προσθέτει καλούδια όπως η “πανοπλία” από Kevlar, τα αλεξίθραυστα τζάμια, run-flat ελαστικά, προστασία στο πάτωμα του οχήματος, διαφορετικούς προφυλακτήρες, ενισχυμένη ανάρτηση και πολλά ακόμα.

The post Rezvani Hercules 6×6. Επειδή περισσότερα είναι καλύτερα! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Hyundai Bayon αρχίζει να παίρνει μορφή.

cars

Peugeot. Ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις

cars

Volkswagen Polo facelift. Με την πετυχημένη συνταγή του Golf.

cars

Alpina B3 Sedan. Γιατί να περιμένεις για την M3;

cars

Νέο Toyota C-HR: Online παραγγελίες για παραδόσεις στο τέλος του χρόνου

cars

Η Red Bull υπόγραψε τον Sergio Perez.

cars

Dacia – Aυξάνει συνεχώς τις πωλήσεις λιανικής στην Ευρώπη

cars

Η Genesis συνεχίζει με το X Convertible Concept

cars

Πρελούδιο για το νέο εντυπωσιακό σπορ ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Toyota

cars