CARSNEWS
AUTONEWS

Skoda Vision in Concept. Εξελιγμένο ειδικά για την Ινδία…

Αυτά είναι τα πρώτα επίσημα σκίτσα του Skoda Vision In Concept. Του τελευταίου πρωτοτύπου που θα παρουσιαστεί από την τσέχικη εταιρία στην έκθεση Auto Expo που διεξάγεται στο Νέο Δελχί από τις 5 έως και τις 12 Ιανουαρίου και αποτελεί επί της ουσίας πρόγευση του ενός μοντέλου παραγωγής που έχει εξελιχθεί ειδικά για την ινδική αγορά και θα λανσαριστεί εκεί κάποια στιγμή εντός του 2020.

Όπως βλέπεις και στα σκίτσα, το Vision In Concept είναι ένα SUV με μήκος που δεν υπερβαίνει τα 4,26 μέτρα και εντυπωσιακό σχεδιασμό. Μπροστά, ξεχωρίζουμε την χαρακτηριστική πλέον μάσκα της Skoda με τα διπλά φωτιστικά σώματα στις δύο άκρες της και ένα μυώδες καπό που συνδυάζεται με έναν εξίσου επιθετικό προφυλακτήρα. Πίσω, την παράσταση κλέβουν τα τρισδιάστατα φανάρια με μία επιπλέον, λεπτή μπάρα LED να ενώνει τους ανακλαστήρες λίγο πιο χαμηλά από ότι έχουμε συνηθίσει. Ανάμεσα στα φωτιστικά σώματα δε, παρατηρούμε το φωτιζόμενο σήμα της εταιρίας ενώ ο αλουμινένιος διαχύτης συνεχίζει το “αθλητικό” θέμα που ξεκίνησε από μπροστά.

Όσον αφορά στο εσωτερικό, η εικόνα που έχουμε στη διάθεση μας παρουσιάζει μία σύγχρονη καμπίνα με μία μεγάλη οθόνη αφής τοποθετημένη ψηλά στο ταμπλό, ψηφιακό πίνακα οργάνων και το τριάκτινο, πολυλειτουργικό τιμόνι μπροστά στον οδηγό. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η παντελής έλλειψη κουμπιών και φυσικών χειριστηρίων που υποδηλώνει πως ο χειρισμός όλων των υποσυστημάτων γίνεται είτε μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης είτε με φωνητικές εντολές και χειρονομίες.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Bugatti Bolide. Εξερευνώντας τα όρια πλατφόρμας, οδηγού και… φυσικής.

cars

Το νέο VW Passat πήρε το πράσινο φως για το 2023!

cars

Συνεχίζουν οι «Παγιδευμένοι» για τρίτη σεζόν στον Ant1; – Η απάντηση του Πέτρου Λαγούτη

cars

Ράλλυ Ακρόπολις: Αμάξι αναποδογύρισε και πέρασε ξυστά από θεατές

cars

Η στιγμή της κατάρρευσης πολυκατοικίας στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου

cars

Volkswagen. Αποκάλυψε τα ID.4 και ID.3 παραγωγής

cars

Ηonda  Vision 110. Aνανεωμένο

cars

Η Porsche κρατά ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός νέου πανάλαφρου sports car!

cars

Survivor – Μαριλίνα: Ο Τζέιμς Καφετζής το παίζει καλός για να κερδίσει τις εντυπώσεις, ο κόσμος όμως έχει μάτια και βλέπει

cars