CARSNEWS
AUTONEWS

Subaru και Toyota συνεργάζονται για ένα καυτό, AWD hatchback;

Αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα που μας έρχονται από την μακρινή Ιαπωνία, η συνεργασία ανάμεσα στην Toyota και την Subaru δεν θα περιοριστεί στην από κοινού εξέλιξη των νέων 86 και BRZ. Οι δύο εταιρίες λέγεται ότι δουλεύουν μαζί πάνω σε ένα νέο ζευγάρι τετρακίνητων hot-hatchbacks που τουλάχιστον από την πλευρά της Subaru, θα εξοπλίζεται με το συμμετρικό σύστημα AWD και έναν επίπεδο βενζινοκινητήρα ανασταίνοντας το πνεύμα των Impreza που πρωταγωνιστούσαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

Προς το παρόν, δεν έχουμε καμία ένδειξη για την μορφή που θα πάρει το αντίστοιχο μοντέλο της Toyota, αλλά οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει πριν από λίγο καιρό περί χρήσης του συστήματος τετρακίνησης του GR Yaris δεν ισχύουν. Μπορεί να βασίζονταν στην πραγματικότητα τότε αλλά όχι πλέον. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο ιαπωνικός κολοσσός έχει… υποσχεθεί ένα καυτό hatchback για την αμερικανική αγορά και απ’ ότι φαίνεται, το διδυμάκι στο μοντέλο της Subaru θα είναι ακριβώς αυτό. Για την ευρωπαϊκή αγορά δε, από αυτά που καταλαβαίνουμε, το μοντέλο που εξελίσσεται από κοινού θα μπορούσε να είναι το επόμενο Impreza hatchback και η καυτή έκδοση της Corolla – τουλάχιστον από πλευρά μεγέθους, ή η νέα Celica αλλά δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν όντως θα λανσαριστεί έτσι ή αν θα φτάσει στην αγορά ως μία εντελώς νέα πρόταση. Υπάρχουν βλέπεις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν, σε μηχανολογικό επίπεδο αλλά και από τα τμήματα marketing των εταιριών.

Τα δημοσιεύματα πάντως, ορίζουν ως πιθανότερη ημερομηνία παρουσίασης τον Νοέμβριο του 2022, άρα έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να ασχοληθούμε με τον φημολογούμενο καρπό της συνεργασίας Subaru/Toyota και να δούμε τι περισσότερο μπορούμε να μάθουμε.

The post Subaru και Toyota συνεργάζονται για ένα καυτό, AWD hatchback; first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το νέο Volkswagen Arteon αποκτά Shooting Brake και “R” εκδόσεις!

cars

Τα τρία άμεσα μέτρα για μείωση μέχρι και 80% των τροχαίων

cars

Renault Kadjar 1.5 Blue dCi 115hp Sport Edition με Grip Control. Σε εξαιρετική τιμή

cars

Europa League: Τα ζευγάρια για τους «8» – Σπουδαίο παιχνίδι Μίλαν

cars

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους «Αταίριαστους» του ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης

cars

Επιφυλακτικά αισιόδοξος ο Λευκός Οίκος για τις συνομιλίες για εκεχειρία στη Γάζα

cars

Αύριο το ντεμπούτο της υπερπολυτελούς, νέας Maybach.

cars

Η Ford φέρνει στην Ευρώπη το Amazon Alexa Built-in

cars

Ford. Δωρεάν πολλές υπηρεσία για συνδεδεμένα οχήματα

cars