CARSNEWS
AUTONEWS

Toyota C-HR GR Sport. Σπορ στο πνεύμα και στην ουσία.

Η Toyota προσθέτει ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια των “GR Sport” μοντέλων με το νέο C-HR, που λανσάρεται στην ευρωπαϊκή αγορά στις αρχές του 2021 προσφέροντας μία πιο σπορ εναλλακτική για όποιον το standard μοντέλο φαντάζει πολύ ουδέτερο αλλά χωρίς γίνεται υπερβολικά… ειδικό. Οι διαφορές ανάμεσα στο βασικό C-HR που το έχουμε μάθει τα 4 χρόνια που κοσμεί την αγορά και στο νέο GR Sport ξεκινούν ήδη από τον τομέα της εμφάνισης αλλά δεν περιορίζονται εκεί καθώς υπάρχουν και βαθύτερες αλλαγές που αλλάζουν ελαφρώς τον χαρακτήρα του δημοφιλούς crossover.

Καταρχάς, οι σχεδιαστές της ιαπωνικής εταιρίας εξόπλισαν το C-HR GR Sport με νέα, φιμέ φανάρια τόσο εμπρός όσο και πίσω και διάφορες λεπτομέρειες μαύρου χρώματος σε διάφορα σημεία του αμαξώματος. Μαύρη είναι επίσης η γρίλια αλλά και το φόντο του σήματος της Toyota ενώ δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το πιο επιθετικό εμπρός spoiler, τα μαύρα διακοσμητικά στο κάτω μέρος των πλαϊνών και τη νέα προσθήκη στον πίσω προφυλακτήρα. Ως είθισται, το πακέτο ολοκληρώνουν οι νέες ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών που ντύνονται με ελαστικά Continental Premium Contact 6 σε διάσταση 225/45 αλλά και οι ποικίλες επεμβάσεις των σχεδιαστών στην καμπίνα, με άφθονα “GR” σήματα, Alcantara και δέρμα ή ύφασμα και την παλέτα χρωμάτων να παίζει σε αποχρώσεις του γκρι με μικρές λεπτομέρειες σε κόκκινο να δημιουργούν αντιθέσεις.

Όσον αφορά στα μηχανικά, το C-HR GR Sport επωφελείται από σκληρότερα ελατήρια (κατά 10% εμπρός και 15% πίσω) και πιο σφιχτά αμορτισέρ ενώ σύμφωνα με την Toyota έχει δεχθεί επεμβάσεις και το σύστημα διεύθυνσης για να γίνει πιο άμεσο. Κατά τα άλλα, δεν έχει αλλάξει κάτι και η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη με τα ίδια μηχανικά σύνολα που προσφέρονται και στην βασική. Περισσότερες πληροφορίες αλλά και λεπτομέρειες αναφορικά με την τιμή του, θα έχουμε πιο κοντά στο επίσημο λανσάρισμα του C-HR GR Sport στην αγορά.

The post Toyota C-HR GR Sport. Σπορ στο πνεύμα και στην ουσία. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Peugeot: Ιδιαίτερα αυξημένη η ζήτηση για το ηλεκτρικό e-208!

cars

Η κορυφαία Mercedes-AMG GT73 “κρύβεται” σε ένα ευχαριστήριο video.

cars

Opel Insignia GSi. Παρουσιάστηκε

cars

Το 70% των ηλεκτρικών αυτοκινήτων φορτίζουν την μπαταρία τους στο σπίτι ή στην εργασία

cars

Honda Forza. Με περισσότερες επιλογές

cars

Bugatti-Rimac. Έσονται δύο εις σάρκα μία… επισήμως!

cars

Το μαρτυρικό σπήλαιο που έγινε τόπος αυτοθυσίας των Κρητών στα χρόνια της Τουρκοκρατίας

cars

Ford Mustang Mach-E GT – Kυριαρχεί στο «Golden Hall»

cars

Toyota Hilux Black Bison. Με άγριες διαθέσεις

cars