CARSNEWS
AUTONEWS

Voge SR4 Max– Διαθέσιμο και στη χώρα μας

Αναμονή τέλος και το πρώτο maxi scooter της Voge έφτασε στην Ελλάδα φέροντας κορυφαία τεχνολογία, τον πλουσιότερο εξοπλισμό στην κατηγορία και μια τιμή γνωριμίας που εκπλήσσει ευχάριστα! Τα μεσαία scooter πολυτελείας GT μόλις απέκτησαν τον καλύτερο εκπρόσωπό τους, με το SR4 Max να βρίσκεται πλέον στη χώρα μας και να βάζει υποψηφιότητα για την κορυφή των πωλήσεων. Δεν είναι μόνον ο αξιόπιστος δοκιμασμένος κινητήρας που βάζει την υπογραφή για την επιτυχία, δεν είναι απλά τα κορυφαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά και ο εντυπωσιακός εξοπλισμός που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον, το SR4 Max ποντάρει πολλά και στην απίστευτη τιμή γνωριμίας με έκπτωση 600€ από την προτεινόμενη τιμή πώλησης, στα μόλις 5.995€ και για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.

O υγρόψυκτος μονοκύλινδρος τετραβάλβιδος κινητήρας είναι κατασκευασμένος σε συνεργασία με τη BMW και είναι αυτός ο ίδιος που χρησιμοποιείται από το βαυαρικό εργοστάσιο στα μοντέλα C400X και C400GT. Mε ιπποδύναμη 29Hp και ροπή 30Nm, διαθέτει αντικραδασμικό άξονα και silent blocks στα σημεία στήριξης, κάτι που εγγυάται βελούδινη λειτουργία σε όλο το εύρος λειτουργίας του. H επιτάχυνση που προσφέρει (0-50χλμ/ώρα σε μόλις 3,1 δευτερόλεπτα) είναι ικανή να κινήσει όχημα και επιβάτες με απόλυτη ασφάλεια μέσα στο αστικό περιβάλλον, ενώ η χαμηλή κατανάλωση των 3,5 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα, σε συνδυασμό με το δοχείο καυσίμου των 12,8 λίτρων, μπορεί να εκτοξεύσει την αυτονομία ακόμα και πάνω από τα 350 χιλιόμετρα!

Το SR4 Max ακολουθεί τα κατασκευαστικά πρότυπα των μοτοσυκλετών της Voge, κάτι που το τοποθετεί στην κατηγορία Premium. Το στιβαρό ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο συνεργάζεται με ένα αλουμινένιο μονόμπρατσο ψαλίδι και το αποτέλεσμα εγγυάται την καλύτερη δυνατή ακαμψία με άμεσο όφελος στην οδική συμπεριφορά και στην ασφάλεια. Εγγύηση αποτελούν και οι μεγάλοι τροχοί των 15” και 14” με τα ελαστικά της Pirelli σε διαστάσεις 120/70 και 150/70 αντίστοιχα, χωρίς αυτό να σημαίνει απώλεια σε αποθηκευτικούς χώρους, απεναντίας, κάτω από τη σέλα μπορούν να φιλοξενηθούν δύο κράνη, ένα Full Face και ένα τύπου Jet.

Οι προδιαγραφές των φρένων μιλούν από μόνες τους, τρία δισκόφρενα διαμέτρου 265mm και τετραπίστονες δαγκάνες μπροστά είναι στοιχεία που δεν επιδέχονται κριτικής. Παράλληλα, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και το δικάναλο ABS της Continental έχουν τις προδιαγραφές για να αυξήσουν περαιτέρω τα περιθώρια ασφάλειας του οχήματος. Όπως και τα φώτα ημέρας DRL, ο ισχυρός LED προβολέας των 60.000cd και τα φώτα φρένων έκτακτης ανάγκης ESS, που αναβοσβήνουν σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος για να προειδοποιήσουν τα οχήματα που ακολουθούν.

Scooter GT σημαίνει κάλυψη μεγάλων αποστάσεων και στην περίπτωση του SR4 Max αυτό μεταφράζεται σε μελετημένη εργονομία και χρήση κορυφαίων υλικών. Η προστασία από την αεροδυναμική ζελατίνα βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, με τη δυνατότητα ρύθμισής της να εξυπηρετεί κάθε ανάγκη και κάθε σωματότυπο. Η θέση οδήγησης είναι φυσική, με τις γωνίες που δημιουργούνται σε σώμα, πόδια και χέρια αναβάτη να εγγυώνται πολύωρη ξεκούραστη οδήγηση. Μελετημένα είναι τα πάντα, από τη θέση των καθρεπτών και των χειριστηρίων μέχρι τον απρόσκοπτο έλεγχο των λειτουργιών της έγχρωμης οθόνης TFT των 7 ιντσών.

Τα δύο αποθηκευτικά ντουλαπάκια κάτω από το τιμόνι και ο γάντζος ανάρτησης αντικειμένων στην ποδιά θα εκτιμηθούν δεόντως από τον αναβάτη που επιθυμεί χρηστικότητα, όπως και η θέση της τάπας πλήρωσης καυσίμου, που δεν απαιτεί άνοιγμα της σέλας. Και τελικά, δεν είναι μόνον αυτά που θα εκτιμηθούν από τους μελλοντικούς χρήστες του SR4 Max, οι οποίοι θα έχουν στη διάθεσή τους λειτουργία Keyless (χωρίς κλειδί), ηλεκτρικό άνοιγμα σε σέλα και ρεζερβουάρ, θύρα USB, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (TPMS), ακόμα και χειρόφρενο για ασφαλή στάθμευση σε εδάφη με κλίση.  

Το Voge SR4 Max διατίθεται στην τιμή γνωριμίας των 5.995€ (για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων) σε δύο χρωματισμούς, λευκό (pearl white) και μαύρο (Sparkling black). Όπως κάθε μοντέλο της Voge καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Kymco Agility 300i ABS: Τα έχει 300!

cars

Η Peugeot αλλάζει σήμα!

cars

Η πιο άγρια “Sports Series” θα είναι η σχεδόν αγωνιστική McLaren 620R.

cars

Opel Universal Charger. Ένας φορτιστής για όλους

cars

Οδηγούμε το Dacia Jogger 1.0 TCe 100 LPG 7-S: Το απόλυτο value for money οικογενειακό

cars

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους «Αταίριαστους» του ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης

cars

Αυτό είναι το Volkswagen ID.6!

cars

Στις 16 Φεβρουαρίου μία νέα “GT” έκδοση της Porsche 911.

cars

Nέο Ford Puma. Το πλέον απολαυστικό της κατηγορίας

cars