CARSNEWS
AUTONEWS

Volvo XC60. Ανανεώθηκε στα σημεία

Μπορεί το XC60 της Volvo να παραμένει φρέσκο σε ότι έχει με την εικόνα του, ωστόσο η Volvo έκρινε πως έπρεπε να προχωρήσει σε κάποιες μικρές επεμβάσεις, ώστε να το διατηρήσει στη κορυφή της κατηγορίας του. Ξεκινώντας από την εμφάνιση, η Σουηδική εταιρεία προχώρησε σε μικρές στιλιστικές επεμβάσεις, οι οποίες αφορούν την ανασχεδιασμένη γρίλια, τον νέο μπροστινό προφυλακτήρα, τον εμπλουτισμό της χρωματικής παλέτας με μια επιπλέον επιλογή και την προσθήκη νέων ζαντών. Περνώντας στην καμπίνα, αυτή διαθέτει νέες επενδύσεις, όπως το ύφασμα City Weave.

Η μεγαλύτερη και πιο σημαντική αλλαγή είναι η προσθήκη του νέου συστήματος πολυμέσων, που λειτουργεί σε περιβάλλον Android της Google, το οποίο είδαμε για πρώτη φορά στο αμιγώς ηλεκτρικό XC40. Το διαισθητικό, νέας γενιάς σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας προσφέρει υψηλές δυνατότητες παραμετροποίησης και ασύγκριτη συνδεσιμότητα, με την τελευταία να ενισχύεται περαιτέρω μέσω της εισαγωγής του ολοκαίνουριου πακέτου ψηφιακών υπηρεσιών “Digital Services”.

Πολύ σημαντικές βεβαίως είναι και οι αναβαθμίσεις που αφορούν την ασφάλεια, καθώς το ανανεωμένο Volvo XC60 εξοπλίζεται με την τελευταίας γενιάς δέσμη συστημάτων ασφαλείας ADAS που διαθέτει ραντάρ, κάμερες και αισθητήρες υπέρηχων. Ως εκ τούτου, το μεσαίο SUV θα ενσωματώνει σύστημα ανίχνευσης πεζών και ποδηλατών, αυτόματο φρενάρισμα και αποφυγή σύγκρουσης, όπως και Pilot Assist. Η εμπορική πορεία του ανανεωμένου Volvo XC60 αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη της Άνοιξης.

The post Volvo XC60. Ανανεώθηκε στα σημεία first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Λιβάνιος: Οι αυτοδιοικητικές εκλογές να διεξάγονται στο τέλος Νοεμβρίου

cars

Η… αποκάλυψη ενός πολύ βρώμικου χαλιού που καθαρίζεται μετά από καιρό

cars

Η στιγμή που αστυνομικοί στη Φλόριντα σκότωσαν 59χρονο που είχε δολοφονήσει συνάδελφό του – «Ό,τι πιο θαρραλέο έχω δει»

cars

Ford. Προστατεύει το εσωτερικό του αυτοκινήτου από τη φθορά των αντισηπτικών

cars

Η AC Cobra ζει!

cars

Extras με συνδρομή; Η BMW έχει μία ενδιαφέρουσα ιδέα!

cars

Ανησυχία στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων – «Βγαίνοντας εκτός εαυτού, έφτασε μέχρι να απειλήσει με όπλο»

cars

Lotus: Ετοιμάζεται ηλεκτρικό SUV 750+ ίππων για το 2022.

cars

Οι εξελίξεις στην Συρία καθυστερούν την απόφαση για το εργοστάσιο της VW στην Τουρκία.

cars