CARSNEWS
AUTONEWS

Έφτασε η στιγμή για το πολυαναμενόμενο roadshow «Audi on Tour Dream Edition»

Η Audi ανακοινώνει το πολυαναμενόμενο roadshow «Audi on Tour Dream Edition» που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 30 Ιουνίου σε οκτώ πόλεις σε όλη την Ελλάδα μέσα από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της μάρκας. Το συναρπαστικό roadshow θα ταξιδέψει τους λάτρεις του αυτοκινήτου σε ένα εξαιρετικό ταξίδι στο μέλλον της αυτοκίνησης στο οποίο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν, να οδηγήσουν και να νιώσουν οκτώ μοναδικά μοντέλα Audi που ενσαρκώνουν την κορυφή της καινοτομίας και της πολυτέλειας.

Μέσα από την οδηγική εμπειρία που προσφέρει το «Audi on Tour Dream Edition», οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν την κορυφαία τεχνολογία των μοντέλων της μάρκας, θα απολαύσουν την άνεση και ασφάλεια που προσφέρουν τα προηγμένα τους συστήματα και θα νιώσουν οι ίδιοι πώς είναι να βιώνεις στην την οδήγηση ενός Audi.

Ο στόλος του roadshow «Audi on Tour Dream Edition», περιλαμβάνει τα ηλεκτρικά Q4 e-tron, Q8 e-tron και το μοναδικό μοντέλο επιδόσεων RS e-tron GT. Τα μοντέλα επιδόσεων με θερμικούς κινητήρες θα αποτελέσουν πόλο έλξης με τα RS3 Sport Sedan, RS Q3 Sportback και SQ5 να υπόσχονται μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία. Τέλος τα εντυπωσιακά μοντέλα Q7 και Q8 είναι δεδομένο ότι δε θα αφήσουν ασυγκίνητο καμία και κανέναν.

Με εκκίνηση την Τρίτη 13 Ιουνίου από το Ηράκλειο, το roadshow της Audi θα επισκεφθεί τη Ρόδο στις 16, την Πάτρα στις 19, τα Ιωάννινα στις 20, την Κοζάνη στις 21, τη Θεσσαλονίκη στις 22, με άφιξη στις Σέρρες στις 23. Στη συνέχεια, θα μεταφερθεί στην Αττική σε 4 διαφορετικές εκθέσεις έως και τις 30 Ιουνίου.

Από τις 13 έως τις 30 Ιουνίου το κοινό μπορεί να επισκεφτεί το πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi στην πόλη του για να ζήσει την εμπειρία του «Audi on Tour Dream Edition». Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Audi on Tour Dream Edition» και τις πόλεις από τις οποίες θα περάσει, βρίσκονται στο link Audi on Tour.

Related Articles

Μπάιντεν για Τραμπ: Είναι υπερβολικά γέρος και διανοητικά ακατάλληλος

cars

Ανάκληση Volvo V60, S60 & XC40

cars

Ford E-Tourneo Custom- με κορυφαίους χώρους, επιδόσεις και premium τεχνολογία

cars

Jaguar Land Rover. Σχεδιάζει το μέλλον

cars

BMW M8 Gran Coupe. Στιλ με επιδόσεις και μία δόση πρακτικότητας!

cars

Kosmocar. Έβαλε τη σφραγίδα της στο ECO FEST 2020

cars

Sym Symphony ST 200 Top-Box. Ανανεωμένο

cars

Volvo XC60 B5 Inscription. Kαι πετρελαιοκίνητο και ήπια υβριδικό

cars

Ford Mustang Mach-E GT. Ακόμη πιο γρήγορη και απολαυστική

cars