CARSNEWS
AUTONEWS

Νέο ηλεκτρικό Fiat 500. Η Mopar το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό

Γεμάτο στιλ, τεχνολογία και δυναμικό χαρακτήρα, το νέο ηλεκτρικό Fiat 500 συναρπάζει με το μοναδικό του στιλ. Η απόπειρα να γίνει το νέο μοντέλο ακόμα πιο ξεχωριστό μοιάζει αδύνατη, αλλά η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales του Ομίλου Fiat Chrysler Automobiles, τολμά να το κάνει. Με την παρουσίαση του πριν από λίγες εβδομάδες στο Τορίνο, το νέο Fiat 500 αποτελεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλου του Ομίλου Fiat Chrysler Automobiles, το οποίο έρχεται να φέρει μια επανάσταση στον τομέα των αστικών μετακινήσεων. Σχεδιασμένο για όσους αναζητούν να οδηγήσουν το αυτοκίνητο του μέλλοντος σήμερα, ξεχωρίζει εκτός των άλλων και για το μοναδικό του, κομψό Ιταλικό στιλ. Για τη Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales του Ομίλου FCA, το νέο μοντέλο αποτελεί μια μοναδική πρόκληση, αλλά και ευκαιρία να δημιουργήσει μια σειρά αξεσουάρ και υπηρεσιών που θα είναι αντάξια αυτού του πολύ ξεχωριστού μοντέλου.

Η Mopar εστίασε σε όλα τα επίπεδα που χαρακτηρίζουν το 500 και τους αγοραστές του. Το πρώτο είναι η μόδα, με τη Mopar να προσφέρει σειρά μοναδικών αξεσουάρ όπως επενδύσεις από χαλκό ή χρώμιο για τις εσωτερικές επιφάνειες, αλλά και πολυτελή καλύμματα για τα κλειδιά και την οροφή με έμπνευση από τον κόσμο της υψηλής ραπτικής. Αντίστοιχα για όσους αγαπούν έναν πιο δυναμικό τρόπο ζωής, η σειρά Sport Techno με ειδικές ζάντες ελαφρού κράματος 17’’, σπορ καλύμματα καθρεπτών και στοιχεία βαμμένα σε ματ γκρι χρώμα αποκαλύπτει τη σπορ πλευρά του νέου ηλεκτρικού 500.   Προτεραιότητα στο σχεδιασμό, εξέλιξη και παραγωγή των αξεσουάρ του νέου ηλεκτρικού 500, δόθηκε στην ευαισθησία προς το περιβάλλον. Σημαντικό μέρος των αξεσουάρ κατασκευάζεται από ανακυκλωμένα υλικά, όπως παραπροϊόντα από γεωργική παραγωγή, με στόχο να συνδυάσει με τον πλέον ιδανικό τρόπο την αισθητική με την ηθική. Τα αξεσουάρ προστατεύουν το περιβάλλον και ενισχύουν τον απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα του νέου ηλεκτρικού 500, κάνοντας τον χρήστη τους περήφανο.

Με ιδιαίτερα ευαισθησία προς το κοινό, διαθέσιμο για το νέο ηλεκτρικό 500 είναι και το πρωτοποριακό σύστημα καθαρισμού D-Fence, το οποίο προσφέρει υψηλή προστασία των επιβατών μέσω τριών προηγμένων στοιχείων: ενός ισχυρού φίλτρου καμπίνας, ενός καθαριστή του αέρα και μιας συσκευής με ακτινοβολία UV. Το σύστημα D-Fence έχει τη δυνατότητα να εξουδετερώνει το 99% των βακτηρίων. Το νέο ηλεκτρικό 500 είναι το αυτοκίνητο του μέλλοντος και έτσι η Mopar εξέλιξε μια σειρά πρωτοποριακών υπηρεσιών που συνοδεύουν τις υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας του μοντέλου. Μέσω της εφαρμογής FIAT mobile app στο κινητό ή στο σύστημα πολυμέσων του αυτοκινήτου, ο χρήστης μπορεί να επωφεληθεί από μια σειρά χρήσιμων υπηρεσιών που αφορούν στη συντήρηση και τη φόρτιση του αυτοκινήτου, αλλά και την ευκολία χρήσης, όπως π.χ. είναι ο προγραμματισμός του συστήματος κλιματισμού από απόσταση ή της διαδρομής που θα ακολουθήσει ο χρήστης την επόμενη ημέρα. Το Uconnect Box της Mopar μετατρέπει το αυτοκίνητο σε ένα Wi-Fi hotspot με δυνατότητα σύνδεσης έως και 8 συσκευών, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα ο χρήστης να απολαμβάνει αποκλειστικές υπηρεσίες όπως το My Alert (αντικλεπτική προστασία) ή το My Fleet Manager που βοηθά στη διαχείριση στόλων οχημάτων.

Αντίστοιχα, το πρωτοποριακό σύστημα οικιακής φόρτισης easyWallbox, μια αποκλειστικότητα για τον Όμιλο Fiat Chrysler Automobiles, προσφέρει άνετη και ασφαλή φόρτιση του αυτοκινήτου ακόμα και μέσω μια απλής οικιακής πρίζας τύπου σούκο. Τέλος, όσον αφορά στη συντήρηση του νέου ηλεκτρικού Fiat 500, η Mopar Vehicle Protection προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών που παρέχουν σιγουριά, ασφάλεια και απόλυτο έλεγχο στο κόστος συντήρησης. Η σειρά περιλαμβάνει προγράμματα επέκτασης εγγύησης και πλάνα προπληρωμένης συντήρησης, όπως επίσης και άλλες υπηρεσίες με στόχο περισσότερη προστασία και απολαυστικές διαδρομές χωρίς κανένα άγχος.

The post Νέο ηλεκτρικό Fiat 500. Η Mopar το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Porsche Macan Turbo. Η κορυφαία του είδους της!

cars

Το Skoda Rapid συνεχίζει ανανεωμένο στην Ρωσία και όχι μόνο.

cars

KIA XCeed 1.0 T-GDI. Αναβαθμίζει συνολικά την ΚΙΑ

cars

KIA. Eπενδύει στην IONITY για την ενίσχυση της ηλεκτροκίνησης

cars

Ford. Με ειδικό φίλτρο αέρα ενάντια στις αλλεργίες και τα μικρόβια

cars

Fiat Panda Trussardi. Μοδάτο

cars

Mercedes GLE 350de & GLC 350e. Νέες plug-in εκδόσεις

cars

Η Peugeot λανσάρει πρόγραμμα αναπαλαίωσης κλασικών μοντέλων της.

cars

Ford Mustang Mach 1. Με το μαγικό άγγιγμα της Shelby…

cars