CARSNEWS
F1 & RACES

Ο Hamilton κάνει μεταγραφή στη Ferrari;

Μπορεί ο Lewis Hamilton να κατέκτησε έναν ακόμα παγκόσμιο τίτλο με τη Mercedes, ωστόσο στη γερμανική ομάδα δεν είναι σίγουροι πως ο Βρετανός θα ολοκληρώσει την καριέρα του εκεί.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής σεζόν και σύμφωνα με όσα μας είπε στην αποκλειστική συνέντευξή του στο νέο τεύχος του περιοδικού CAR, έχει και τη διάθεση να συνεχίσει στο σπορ αλλά και τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να συνεχίσει στην ομάδα που είναι.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff, τα παραπάνω δεν εξασφαλίζουν πως ο εξάκις πλέον παγκόσμιος πρωταθλητής θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο. Κι αυτό διότι υπάρχει πάντα η «απειλή» της Scuderia Ferrari.

«Είναι λογικό οι οδηγοί να ονειρεύονται κάποια στιγμή να οδηγήσουν για τη Ferrari, είναι η σημαντικότερη ομάδα στην ιστορία του σπορ. Είναι σαν τον… ήλιο στη Formula 1, τόση είναι η σημασία της», παραδέχθηκε ο Αυστριακός στο Sky Italia.

Ωστόσο πιστεύει πως ακόμα κι αν η ιταλική ομάδα επιδιώξει να τον «κλέψει», πως δεν θα τα καταφέρει: «Ο Lewis θέλει να είναι σε μία ομάδα και με ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνει όσο εκείνος. Και σήμερα, η καρδιά και το μυαλό του είναι στη Mercedes».

Όλα αυτά ενώ ο Hamilton θέλει έναν ακόμα τίτλο και οκτώ ακόμα νίκες, για να ισοφαρίσει τον σπουδαίο Michael Schumacher σε αυτές τις δύο κατηγορίες.

--

Related Articles

Όταν η Red Bull είχε «διώξει» τον Perez…

cars

Ο Hamilton διάλεξε τον καλύτερο αγώνα του στην F1

cars

F1 GP Μεξικού: Νίκη Hamilton, “πόνεσε” στη στρατηγική η Ferrari

cars

Formula 1: «Έβρεξε» ποινές στην Αυστρία

cars

New record! McLaren produce fastest pit stop in F1 history!

cars

Formula 1 – Πόση βενζίνη έκαψαν τα μονοθέσια, πόσα χιλιόμετρα έγραψαν στο κοντέρ τους

cars

Ένοχος για φορολογική απάτη το πρώην αφεντικό της Formula 1

cars

Μένει στη Mercedes o Bottas, στη Renault o Ocon!

cars

F1 Vlog για το GP όπου μια βροχή θα μας… Sochi (video)

cars