CARSNEWS
NEW MODELS

Άλλαξε χέρια η BMW M3 του Paul Walker

Γνωστός για την αγάπη που είχε στους τέσσερις τροχούς, ο Paul Walker διατηρούσε μια αξιοσέβαστη συλλογή αυτοκινήτων η οποία μετά τον θάνατό του σε τροχαίο δυστύχημα τον Νοέμβριο του 2013 βγήκε προς πώληση.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα του Αμερικανού ηθοποιού συμπεριλαμβανόταν και μια BMW M3 E30 του 1991 με μόλις 21.243 χιλιόμετρα στο οδόμετρό της.

Η κατάσταση του αυτοκινήτου καθώς και το… χολιγουντιανό ιστορικό του αποτέλεσαν πόλο έλξης για όλους τους οπαδούς της βαυαρικής φίρμας και όχι μόνο γεγονός που με τη σειρά του οδήγησε την τιμή πώλησής του στα ύψη.

Υπό κανονικές συνθήκες, λοιπόν, η τιμή μιας BMW M3 E30 κινείται μεταξύ 56.000 και 140.000 δολαρίων, με εκείνη του Paul Walker να εξαργυρώνει την υπεραξία του πρώην ιδιοκτήτη της αλλάζοντας χέρια για 150.000 δολάρια, παρά το γεγονός ότι δεν αποτελεί το καλύτερα διατηρημένο δείγμα του είδους της.

Στις αρχές του έτους 18 οχήματα από τη συλλογή του Paul Walker είχαν πωληθεί έναντι 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων, χωρίς ωστόσο να περιλαμβάνεται σε αυτά η κόκκινη BMW M3 E30 την οποία ο Αμερικανός είχε αποχωριστεί λίγο πριν τον απροσδόκητο θάνατό του.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Δείτε LIVE τη συνέντευξη του καταζητούμενου από τις ιαπωνικές αρχές Carlos Ghosn

cars

Πόση είναι η περιουσία του Elon Musk;

cars

Αυτή είναι μια από τις 24 συνολικά Lancia Hyena που υπάρχουν στον κόσμο

cars

Xiaomi και Lamborghini δημιουργούν ένα ηλεκτρικό καρτ (Video)

cars

H Peugeot γιορτάζει 125 χρόνια αγωνιστικής ιστορίας

cars

To Skoda Enyaq iV δίχως ίχνος καμουφλάζ

cars

Τέρμα γκάζι με το SSC Tuatara! (video)

cars

Με 320 χιλιόμετρα αυτονομίας το ηλεκτρικό Fiat 500e

cars

Rossi και Hamilton αλλάζουν θέσεις!

cars