CARSNEWS
AUTONEWS

Άλλο ένα “τσαμπουκαλεμένο” Swift από την Suzuki, και όχι μόνο!

Η Suzuki μπορεί να διαθέτει μικρή γκάμα αλλά έχει πολλές ιδέες σχετικά με διαφορετικές εκδοχές του ίδιου μοντέλου και το καλό είναι ότι δεν διστάζει να μας τις παρουσιάσει. Έτσι, έπειτα από το Swift Extreme Concept που παρουσίασε στην Ταϊλάνδη και με το Tokyo Auto Salon να απέχει μόλις 2 εβδομάδες, η μικρή ιαπωνική φίρμα αποκαλύπτει ένα ακόμα πιο αγριεμένο Swift. Ο λόγος για την “Katana Edition” που δημιουργήθηκε για τον εορτασμό της αναβίωσης του ονόματος Katana έπειτα από 14 χρόνια για μία εντελώς νέα μοτοσυκλέτα.

Δεν χρειάζονται περισσότερες από μία ματιές για να διακρίνει κανείς τους τρόπους με τους οποίους ξεχωρίζει το Swift Sport Katana Edition από όλα τα υπόλοιπα. Καταρχάς, έχουμε ένα φαρδύ bodykit με “πρησμένα” φτερά, σαφώς πιο επιθετική μάσκα με φιμέ φωτιστικά σώματα και άφθονα γραφικά. Έπειτα, φαίνεται πως το συγκεκριμένο Swift Sport κάθεται χαμηλότερα στο έδαφος και εξοπλίζεται με νέες ζάντες ελαφρού κράματος ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην ανασχεδιασμένη εξάτμιση που καταλήγει σε τρεις απολήξεις στο πλάι, μπροστά από τον πίσω τροχό!

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Suzuki θα παρουσιάσει στην έκθεση του Τόκιο δύο ακόμα πρωτότυπα. Το πρώτο βασίζεται στο Jimny και προβάλει την πιο… αδιάβροχη πλευρά του μικρού SUV καθώς οι επενδύσεις στο εσωτερικό έχουν κατασκευαστεί από το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται και για τις στολές των δυτών. Επίσης, εξοπλίζεται με θήκες για τα καλάμια ψαρέματος της παρέας ενώ θα συνοδεύεται από μία S17 βάρκα που τονίζει ακόμα περισσότερο τον χαρακτήρα του χαριτωμένου off-roader. Τέλος, έχουμε το άγνωστο σε εμάς, Hustler που έχει βαφτεί σε ένα ματ χρώμα ώστε να μοιάζει με container… για κάποιον λόγο. Το συγκεκριμένο πρωτότυπο στοχεύει σε ένα πιο νεανικό κοινό, με ενεργό lifestyle κάτι που φαίνεται και από το εσωτερικό που θυμίζει σκηνή συναυλίας με πληθώρα φώτων και ηχείων.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το πρώτο Mini «Made in Germany»

cars

Hyundai Motorsport. Δοκιμές στην Ελλάδα παρουσία του Υφυπ. Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη

cars

Skoda. 30 χρόνια προόδου

cars

Άγιοι Ανάργυροι: Προκαλεί ο δολοφόνος της Κυριακής – Φέρεται να είπε ότι συνευρέθηκαν ερωτικά μια μέρα πριν τη σκοτώσει

Bury

«Βαθιά θλίψη» για το ναυάγιο στο Αιγαίο με τρία νεκρά παιδιά εκφράζει ο ΟΗΕ

Bury

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-2: Ζωντανός στη μάχη της παραμονής

cars

Νέο Audi Α3 Sportback. Πλήρης εκσυγχρονισμός

cars

Taraschi Berardo. Μία BMW i8… λίγο διαφορετική!

cars

Το Ευρωπαϊκό μέλλον της Nissan

cars