CARSNEWS
AUTONEWS

Ένα ακόμα teaser του Opel Manta GSe ElektroMOD.

Η Opel έχει ήδη ανακοινώσει την παρουσίαση ενός ηλεκτρικού restomod το οποίο βασίζεται στο θρυλικό Manta και ονομάζεται Manta GSe ElektroMOD. Ένα πρωτότυπο το οποίο ξεκίνησε την ζωή του ως ένα απολύτως φυσιολογικό Manta A από τις αποθήκες της γερμανικής εταιρίας και έχει εξελιχθεί σε ένα demo για το μέλλον με εντυπωσιακό ρετρομοντέρνο design και περισσότερη τεχνολογία απ’ όση θα μπορούσε να φανταστεί το εμβληματικό coupe.

Με το Manta GSe χτίζουμε μία γέφυρα από την σπουδαία παράδοση της Opel σε ένα πολύ ποθητό, βιώσιμο μέλλον. Αυτή η μίξη του zeitgeist με το μοντέρνο είναι απολύτως φανταστική.

Δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιασμού της Opel, Pierre Olivier Garcia καθώς η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα teaser του επερχόμενου concept. Σε αυτό, βλέπουμε την “Pixel-Vizor” μάσκα που έχει την δυνατότητα να προβάλει πληθώρα μηνυμάτων συμβάλλοντας στη δημιουργία μίας high-tech εικόνας πάνω σε ένα κλασικό σχήμα. Όπως είχαμε δει στις πρώτες εικόνες δε, η Opel έχει κάθε διάθεση να διατηρήσει κάποιες από τις ιστορικές λεπτομέρειες όπως το μαύρο καπό και οι μικροί καθρέπτες  αλλά και το γενικότερο σχήμα και τις αναλογίες του αυθεντικού Manta. Απλά κάτω από την επιφάνεια, θα υπάρχει ένα αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο και στο εσωτερικό, ένα πλήρως ψηφιοποιημένο ταμπλό με ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η τεχνολογία σήμερα. Η πρεμιέρα του Manta GSe ElektroMOD είναι προγραμματισμένη για τις 19 Μαΐου και τότε περιμένουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά.

The post Ένα ακόμα teaser του Opel Manta GSe ElektroMOD. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid 4×4. Πλήρες

cars

Nέα Skoda Octavia. Βελτιωμένη παντού

cars

Το Toyota Hilux GR Sport έρχεται τον Οκτώβριο.

cars

Η Maserati MC20 ανεβάζει την θερμοκρασία με τις καμπύλες της.

cars

Μήπως η Hyundai teasάρει το “καυτό” i20 N;

cars

Η ABT αναβαθμίζει το Audi RS4 Avant.

cars

Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα. Έγινε η απονομή στο Renault Captur

cars

Το εσωτερικό της νέας S-Class εντυπωσιάζει με την high-tech απλότητα του!

cars

Η Aston Martin Valkyrie θυμίζει F1 από τις παλιές, καλές εποχές!

cars