CARSNEWS
AUTONEWS

Ένα νέο, μικρό crossover ετοιμάζει η Kia για την Ινδία.

Ένα νέο πρωτότυπο θα παρουσιάσει η Kia στην Auto Expo που λαμβάνει χώρα στο Νέο Δελχί από τις 5 Φεβρουαρίου μέχρι τις 12 του ίδιου μήνα. Ένα πρωτότυπο που θα λειτουργήσει ως προπομπός για ένα μοντέλο παραγωγής που θα προορίζεται για την αγορά της Ινδίας και των γειτονικών χωρών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ακόμη ανεπιβεβαίωτες καθώς η κορεατική εταιρία δεν έχει μοιραστεί λεπτομέρειες με το κοινό, το νέο crossover θα χρησιμοποιεί την ίδια αρχιτεκτονική με το Hyundai Venue και θα έχει περίπου το ίδιο μήκος, το οποίο αναμένεται να μην υπερβαίνει τα 4 μέτρα. Σχεδιαστικά, όπως φαίνεται και από τα σκίτσα που δόθηκαν στην δημοσιότητα, το πρωτότυπο υιοθετεί ένα σύγχρονο design με την χαρακτηριστική γρίλια και λεπτά, LED φωτιστικά σώματα εμπρός. Πίσω δε, ξεχωρίζουν τα φανάρια που ενώνονται από μία ενιαία λεπτή μπάρα LED ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα “πρησμένα” φτερά, στην όμορφη γραμμή που ξεκινά από τους καθρέφτες και καταλήγει ψηλά στο πίσω μέρος και στους μεγάλους τροχούς.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλήσουμε για μηχανικά, αλλά η λογική λέει πως η γκάμα κινητήρων του νέου, μικρού SUV της Kia θα αντικατοπτρίζει αυτήν του Hyundai Venue με έναν υπερτροφοδοτούμενο 100άρη και έναν ατμοσφαιρικό 1200άρη από πλευράς βενζινοκινητήρων και έναν diesel 1,5 λίτρων ως την μοναδική εναλλακτική.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Έφοδος στα κεντρικά της VW καθώς το “dieselgate” συνεχίζει…

cars

Volvo C40 & XC40 – Με μεγαλύτερη αυτονομία, κίνηση πίσω και γρηγορότερη φόρτιση

cars

Μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην καρναβαλική παρέλαση της Θεσσαλονίκης

cars

Οδηγούμε το premium επιβατικό και ικανό φορτηγό Volkswagen Amarok 3.0 V6 TDΙ

cars

Lamborghini SCV12. Το υπερόπλο της Squadra Corse για την πίστα!

cars

Η ABT ετοιμάζει ένα πραγματικά σατανικό RS6!

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 9/3/2024

cars

Τελικά είναι αλήθεια! Η νέα Mercedes-AMG C63 θα είναι 4-κύλινδρη!

cars

Formula 1: Η McLaren θα χρησιμοποιεί μονάδες ισχύος της Mercedes έως το 2030

cars