CARSNEWS
AUTONEWS

Ένα “ρηξικέλευθο” πρωτότυπο SUV φέρνει η Hyundai στο Los Angeles!

Διανύουμε την τελική ευθεία πριν την έναρξη της έκθεσης αυτοκινήτου του Los Angeles και οι κατασκευαστές ετοιμάζονται να δείξουν τα νέα μοντέλα τους σε εκπροσώπους του ειδικού τύπου και φυσικά, το κοινό. Ένας από αυτούς τους κατασκευαστές είναι η Hyundai που θα φέρει στην αμερικανική πόλη ένα “ρηξικέλευθο SUV Concept”.

Προς το παρόν, η κορεατική φίρμα δεν αποκαλύπτει πολλά γι’ αυτό. Το δελτίο τύπου είναι γεμάτο με τις κλασικές γενικότητες που έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε σε δημοσιεύσεις teaser video ή εικόνων: ως “καινοτόμο, οικολογικό, compact” χαρακτηρίζει το νέο πρωτότυπο της, δηλώνοντας πως θα κινείται χάρη σε ένα plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο και ότι θα εξελίξει την “Sensuous Sportiness” σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας. Αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον όμως, είναι το “Parametric Air Shutter Grille Design”, όπως ονοματίζει το σύστημα ενεργής αεροδυναμικής στην εμπρός γρίλια η Hyundai.

Όσο το αυτοκίνητο παραμένει ακίνητο, η γρίλια είναι κλειστή και στατική. Από την στιγμή που θα ξεκινήσει να κινείται κάθε μεμονωμένη κυψέλη αρχίζει να κινείται και αυτή, ακολουθώντας ένα προδιαγεγραμμένο μοτίβο, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα και ελέγχοντας την ροή του αέρα προς το κινητήριο σύνολο ώστε να βελτιστοποιείται ανά πάσα στιγμή τόσο η ψύξη των μηχανικών όσο και η αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου. Περισσότερα όμως θα γνωρίζουμε μέσα στις επόμενες ημέρες.

Related Articles

Η Mercedes θα μειώσει τα coupe και cabriolet μοντέλα της.

cars

Voge 300DS. Νέα πρόταση

cars

Ford. Το μέλλον ανήκει στα αυτόματα κιβώτια

cars

Η 8η γενιά του εμβληματικού VW Golf GTI στην Γενεύη!

cars

Οδική… ανασφάλεια: Μεγαλώνει ο κύκλος του αίματος στην άσφαλτο καθώς αυξάνονται οι τροχαίες παραβάσεις

cars

Dacia. Ένα πραγματικό success story

cars

Polestar Precept Concept. Αν αυτό είναι το μέλλον, ας έρθει!

cars

Alfa Romeo Giulia GTA. Η επιστροφή ενός θρύλου!

cars

Η υπ’ αριθμόν 2.000.000 BMW 7 Series είναι μία i7!

cars