CARSNEWS
AUTONEWS

Ένα σήμα πιθανώς να μας φέρνει πιο κοντά στο νέο Nissan “Z”!

Ο χρόνος είναι αμείλικτος. Αυτό είναι μία γενική αλήθεια αλλά ισχύει πιθανώς με πιο εμφατικό τρόπο την εποχή που διανύουμε. Την εποχή της προόδου, του εξηλεκτρισμού και των κανονισμών εκπομπών ρύπων. Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει για το γεγονός ότι το Nissan 370Z έχει γεράσει πλέον και κανείς δεν αμφιβάλλει για το ότι η ιαπωνική εταιρία ήδη δουλεύει πάνω στον αντικαταστάτη του. Περισσότερες επιβεβαιωμένες πληροφορίες δεν έχουμε σχετικά, αλλά πρόσφατα, η Nissan κατοχύρωσε το σήμα που βλέπεις στην κεντρική φωτογραφία και αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι πλησιάζουμε στην αποκάλυψη του επόμενου κεφαλαίου για το εμβληματικό sports car από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν το εν λόγω σήμα προορίζεται για χρήση στην επόμενη γενιά του “Z”, αλλά βλέπουμε πως η Nissan κινείται σε ρετρό μονοπάτια καθώς η γραμματοσειρά και η διαγώνια γραμμή που “κόβει” το γράμμα μοιάζει σαν να προέρχεται από το ένδοξο παρελθόν του μοντέλου και πιο συγκεκριμένα, θα μπορούσε να κοσμεί το κλασικό 240Z.

Γενικά, η Nissan έχει καταφέρει να κρατήσει κρυφές τις βασικές πληροφορίες που σχετίζονται με τον αντικαταστάτη του 370Z. Ωστόσο μπορούμε να υποθέσουμε με σχετική ασφάλεια ότι κάτω από το καπό δεν θα βρίσκεται κάποιος ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας αλλά ένα υπερτροφοδοτούμενο σύνολο. Η Nissan έχει ήδη έτοιμο ένα τέτοιο: ο 3-λιτρος, twin-turbo V6 που χρησιμοποιείται ήδη σε κάποια μοντέλα της Infiniti είναι ικανός για τουλάχιστον 400 ίππους. Δεν αποκλείεται δε να χρησιμοποιηθεί μία αναβαθμισμένη εκδοχή του, τόσο σε χωρητικότητα όσο και σε απόδοση. Όπως και να έχει, περιμένουμε από την ιαπωνική φίρμα να προχωρήσει στην αποκάλυψη του νέου “Z” σύντομα, πιθανώς ακόμα και εντός του έτους, οπότε θα μάθουμε σύντομα τι έχει σχεδιάσει για το μέλλον του sports car.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης έζησε αρμονικά με τις Αξίες του και έφυγε υπερήφανος ως άμεμπτος

cars

Η Porsche λανσάρει την 911 Turbo!

cars

Chevrolet Corvette Z06. Περισσότερο C8.R παρά Stingray.

cars

 Renault Clio 1.0 TCe LPG. Για πολλά και οικονομικά χιλιόμετρα

cars

Renault Trafic & Master. 40 χρόνια δίπλα στον επαγγελματία

cars

Νέα στοιχεία για το θανατηφόρο ατύχημα της Uber

cars

Σαν σήμερα το 1967 παρουσιάζεται το NSU Ro 80.

cars

Βορίδης: Ο πρωθυπουργός έχει αναδείξει την Ελλάδα ως μια δύναμη που πρωταγωνιστεί

cars

Ford Ranger Platinum – δύναμη και πολυτέλεια

cars