CARSNEWS
NEW MODELS

Ένα σκάφος 15.000 ίππων για την Bugatti σας

Αν η Bugatti που μόλις αποκτήσατε είναι το αγαπημένο σας αξεσουάρ και δεν θα μπορούσατε να το αποχωριστείτε ακόμα και στις διακοπές σας, τότε αξίζει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν λύσεις οι οποίες θα σας κοστίσουν ακριβά αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σας ικανοποιήσουν.

Ο λόγος για το super yacht της Lazzarini Design Studio, τα οποίο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει μια Bugatti Chiron.

Μάλιστα το Xenos, όπως ονομάζει η Lazzarini Desing Studiο το νέο της yacht, διαθέτει και τον απαραίτητο μηχανισμό ο οποίο καθιστά εύκολη την… απόβαση της Bugatti σε όποια κοσμοπολίτικη μαρίνα του πλανήτη κι αν βρεθείτε.

Φυσικά, η δυνατότητα μεταφοράς μίας Bugatti δεν είναι το μοναδικό εξεζητημένο χαρακτηριστικό ενός… πλεούμενου που σύμφωνα με τον κατασκευαστή του αποδίδει μεταξύ 7.300 και 15.000 ίππων -ανάλογα με τη διαμόρφωση- και διαθέτει την ικανότητα να ταξιδεύει με τη μέγιστη ταχύτητα των 90 κόμβων ή αν προτιμάτε των 167 χλμ./ώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Xenos διαθέτει ένα υβριδικό σύστημα κίνησης το οποίο του επιτρέπει να ταξιδεύει έως και 9 ώρες με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενεργείας.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό στο superyacht προβλέπεται να εγκατασταθούν διάφορα συστήματα ανάκτησης ενέργειας, όπως και φωτοβολταϊκά πάνελ τα οποία και θα καλύπτουν ένα μέρος των ενεργειακών αναγκών.

Το καλύτερο, όμως, το αφήσαμε για το τέλος, καθώς για να αποκτήσει κανείς το συγκεκριμένο superyacht θα χρειαστεί να καταβάλλει το ποσό των 39 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς φυσικά να συνυπολογίζεται στην τιμή αυτή το κόστος απόκτησης της Bugatti που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως αμελητέο μπροστά σε αυτό του Xenos των 15.000 ίππων και των φαντασμαγορικών προδιαγραφών.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Σχεδιαστικός έρωτας και τεχνολογική αγάπη για το VW T-Roc

cars

H ΒMW X8 M θα είναι υβριδική με 750 PS!

cars

Ανανέωση και για το Cupra Ateca

cars

Το Triton Model H έχει 1.500 PS και 1.100 km αυτονομίας

cars

Μία επίσκεψη στο Museo Storico της Alfa Romeo (βίντεο)

cars

Όλοι βλέπουν την… πλάτη του Hamilton!

cars

Πως λειτουργεί ένας περιστροφικός κινητήρας Wankel;

cars

Super SUV στα πλάνα της Scuderia Cameron Glickenhaus

cars

Τα νέα χρώματα του μονοθεσίου της Mercedes

cars