CARSNEWS
NEW MODELS

Ένα σπέσιαλ Honda Civic Type R από την Mugen

Κάποιοι θεωρούν πως η σχεδίαση του Civic είναι too much, άλλοι το θέλουν ακόμη πιο εμφατικό. Σε αυτούς προφανώς απευθύνεται και η Mugen που είναι ο επίσημος tuner της Honda. Μάλιστα αν δεν το γνωρίζετε την ίδρυσε ο ίδιος ο Hirotoshi Honda, ο γιος του αείμνηστου Soichiro.

Όπως μπορείτε να δείτε rο κιτ αναβάθμισης FK8 περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες, πλαϊνά σπόιλερ και ένα πίσω μεγάλο διαχύτη. Όλα τα λεφτά είναι η τεράστια XXL φτερούγα στο πίσω μέρος κατασκευασμένη από κάρμπον. Ακόμα και τα νέα καλύμματα στους εξωτερικούς καθρέπτες είναι από κάρμπον. 

Όπως και το ολοκαίνουργιο καπό με την εισαγωγή αέρα στο μέσο του θυμίζοντας μας άλλες εποχές, τότε που το turbo ήταν κάτι εξεζητημένο. Φυσικά υπάρχουν διπλές απολήξεις και ειδικής σχεδίασης σφυρήλατες ζάντες 20 ιντσών με ενισχυμένα τακάκια. Πάντως, δεν υπάρχουν αλλαγές στα μηχανικά μέρη και συγκεκριμένα στο δίλιτρο VTEC.

H Mugen δεν ανακοινώνει αν το κιτ της είναι διαθέσιμο και εκτός ιαπωνικής αγοράς. Αλλά κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται αφού όταν μπορεί να αποσταλεί και η τοποθέτησή του να γίνει σε πιστοποιημένα σημεία της Honda ή του βελτιωτή.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Δοκιμή: Mercedes-AMG A35 sedan 4MATIC 306PS 2020

cars

Το Tesla Model 3 στην κορυφή της Ευρώπης

cars

Citroen Ami for All: Η πρωτοποριακή λύση για ΑμεΑ

cars

Jaguar Ι-Pace: Μεγαλύτερη αυτονομία υπόσχεται νέο λογισμικό

cars

H Speedtail είναι η πιο γρήγορη στην ιστορία της McLaren

cars

Χρεώσεις «φωτιά» στο τιμολόγιο φόρτισης που συνοδεύει το VW ID.3

cars

Δοκιμάζουμε το σπορτίφ Renault Clio R.S. Line TCe 130 EDC

cars

Czinger 21C: Το ανθρακονημάτινο βέλος προσγειώνεται στη Γενεύη

cars

Τα πέντε καλύτερα rally cars στην ιστορία της Porsche (Video)

cars