CARSNEWS
NEW MODELS

Ένα Toyota Yaris Cross με τις ευλογίες της Gazoo Racing!

Η τυπική σειρά των πραγμάτων, όπως πρέπει να τα περιμένουμε, θέτει πρώτο το νέο Yaris -που θα κυκλοφορήσει σχετικά άμεσα- και σε δεύτερη φάση, το επόμενο καλοκαίρι, την έκδοση ελευθέρου χρόνου αυτού, Yaris Cross. Κρίνοντας ωστόσο από τις φωτογραφίες, εάν είχαμε να επιλέξουμε, θα πηγαίναμε αμέσως στο Yaris Cross Gazoo Racing, που δείχνει ομορφότερο από όσο θα μπορούσε να ελπίζει κανείς

Εδώ κάπου θα πρέπει να θυμηθούμε ότι η Toyota έχει επιλέξει να παρουσιάσει σπορ εκδόσεις Gazoo Racing σε όλα τα μοντέλα παραγωγής της. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί αποκάλυψη η συγκεκριμένη κίνηση, καθώς έτσι και αλλιώς στην Ιαπωνία το Yaris Cross θα ξεκινήσει να διατίθεται μέσα στο φθινόπωρο. Αν και μέχρι στιγμής έχουμε μόνο ένας μέρος των πληροφοριών διαθέσιμες, εν τούτοις αυτό είναι αρκετό, σε πρώτη φάση.

Μέχρι στιγμής δεν γίνεται καμία νύξη για τον κινητήρα. Με δεδομένο όμως ότι η εναλλακτική του να αφήσουν οι Ιάπωνες ένα υβριδικό μοτέρ μόλις 116 ίππων δεν είναι και πολύ πιθανή, λογικά κάτι έχουμε να περιμένουμε. Υπενθυμίζουμε πως το «απλό» Yaris Gazoo Racing θα εφοδιάζεται με μοτέρ 257 ίππων και τετρακίνηση. Δεν είναι παράλογο, λοιπόν, να υποθέτουμε κάτι αντίστοιχο και εδώ.

Αυτό που βλέπουμε, τώρα, δεν αποτελεί το ίδιο το Yaris Cross Gazoo Racing αλλά αξεσουάρ που μπορεί να αγοράσει ο κάθε κάτοχος απλού Yaris Cross για να ομορφύνει το αυτοκίνητό του. Διπλές απολήξεις της εξάτμισης, τροχοί 18 ιντσών, κόκκινοι λασπωτήρες, μεμβράνες για τα τζάμια, ακόμα και μία βάση πινακίδας από ανθρακονήματα είναι διαθέσιμη, δίνοντας κάτι από την αίγλη του πραγματικού Yaris Cross Gazoo Racing, όταν αυτό κυκλοφορήσει. Το κόστος του κάθε εξαρτήματος δεν το γνωρίζουμε, σίγουρα όμως θα βρεθούν αρκετοί να ντύσουν το αυτοκίνητό τους με ένα ή και περισσότερα μέρη της Gazoo Racing.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ονομάζεται Bronco και είναι το Renegade της Ford

cars

Αποκαλύφθηκε το ηλεκτροκίνητο Dacia Spring

cars

O Kimi Raikkonen βοηθός του Άη Βασίλη! (video)

cars

Τι ζημιά προκαλείται στο αυτοκίνητό σου αν βάλεις λάθος καύσιμο! (Video)

cars

Ποιο είναι το κρυμμένο μυστικό του Citroen 2CV των 138.000 ευρώ;

cars

Τι θα κάνει η Volkswagen με τα μικρότερα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα;

cars

Με 100.000 θεατές το γκραν πρι της Κωνσταντινούπολης!

cars

Ο Rosberg στο τιμόνι ενός μοθεσίου της Ferrari (Video)

cars

Περικοπές μισθών σε Russel-Latifi, σε αναγκαστική άδεια προσωπικό της Williams

cars