CARSNEWS
F1 & RACES

Έντονη φημολογία για Wolff και Aston Martin

Πάλι στην επικαιρότητα έχει βρεθεί ο Toto Wolff, καθώς έχει αναπτυχθεί νέα φημολογία για πιθανή αποχώρησή του από τη Mercedes.

Ο Αυστριακός έχει το ρόλο του επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της γερμανικής μάρκας και είναι ο άνθρωπος που οδήγησε την Mercedes-AMG στην κατάκτηση έξι συνεχόμενων τίτλων οδηγών και κατασκευαστών στη Formula 1.

Πρόσφατα το όνομά του είχε «παίξει» πολύ για τη Ferrari αλλά και τη Liberty Media αλλά πλέον υπάρχει ένα νέο και πιο ρεαλιστικό σενάριο. Μάλιστα η απουσία του από την τηλεδιάσκεψη της FIA, της Liberty Media και των επικεφαλής των ομάδων ώστε να αποφασιστεί τι θα γίνει με τους κανονισμούς και το καλεντάρι, προκάλεσε έντονους ψιθύρους. Κι αυτοί τον θέλουν να σκέφτεται το ρόλο του CEO στην Aston Martin.

Μάλιστα η Sportsmail ανέφερε πως στο ταξίδι της επιστροφής από την Αυστραλία ήταν μαζί με τον Lawrence Stroll που πρόσφατα έσωσε την εμβληματική μάρκα αγοράζοντας ένα σημαντικό πακέτο μετοχών της. Και πως ο Wolff σκέφτεται πολύ σοβαρά να αναλάβει το ρόλο του ηγέτη στην προσπάθεια ανάκαμψης της Aston Martin που θυμίζουμε πως από το 2021 θα είναι και στη Formula 1 αφού έτσι θα μετονομαστεί η Racing Point που ανήκει επίσης στον Stroll.

Κάπου εδώ πρέπει να θυμίσουμε και ένα ακόμα σενάριο που είχε έρθει στην επιφάνεια πριν μερικούς μήνες, ενόσω υπήρχαν έντονα ερωτηματικά σχετικά με τη δέσμευση της Mercedes στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και προτού ο Stroll εξαγοράσει ποσοστό στην Aston Martin. Αυτό ήθελε τους δύο άνδρες να εξαγοράζουν την αγωνιστική ομάδα και να τη μετονομάζουν σε Aston Martin Racing.

Με λίγα λόγια, υπάρχει σαφής σύνδεση ανάμεσα στους δύο άνδρες, ο Καναδός έχει τα λεφτά ενώ αποδεδειγμένα ο Αυστριακός έχει τις ηγετικές ικανότητες. Άρα το να ενώσουν τις δυνάμεις τους φαντάζει ρεαλιστικό σενάριο. Μένει να δούμε το πως και πότε.

Διαβάστε επίσης:

Ματαιώθηκε, δεν αναβλήθηκε το Grand Prix του Μονακό!

Επίσημο: Οι αλλαγές κανονισμών της F1 μετατίθενται για το 2022

Ακυρώθηκε και το TT Isle of Man 2020

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Φόρμουλα 1 Mercedes: O Lewis Hamilton “χάρισε” το βραβείο της FIA και έγινε χαμός

cars

Ο Αλόνσο «πουλάει» πάλι τρέλα

cars

Οι ατελείωτες σβούρες του Bottas στο GP Τουρκίας (video)

cars

Formula 1: Η νέα Aston Martin Vantage σε ρόλο safety car

cars

Alpine bolster engine division with appointment of new power unit Technical Director Eric Meignan

cars

Αλόνσο: ‘Περισσότερες πιθανότητες για τον τίτλο το 2024’

cars

Formula 1: Αυτή είναι η νέα Alpine A524 (video)

cars

Formula 1 τριήμερο στη Βραζιλία.

cars

Η ασφάλεια της Bugatti Bolide είναι επική

cars