CARSNEWS
AUTONEWS

Έρχεται και η SUV έκδοση του νέου GMC Hummer.

Αν ήσουν ένας από αυτούς που είδανε το νέο GMC Hummer και τους άρεσε, τότε σου έχω καλά νέα αφού η GMC ανακοίνωσε την SUV έκδοση του θηριώδους pickup. Σε ένα σύντομο video που έδωσε στη δημοσιότητα, η αμερικανική εταιρία ανοίγει “το επόμενο κεφάλαιο της Hummer EV ιστορίας” δηλώνοντας ότι το ντεμπούτο του νέου μοντέλου θα γίνει στις 4 Απριλίου. Προς το παρόν λοιπόν, δεν έχουμε κάτι περισσότερο.

Η λογική λέει όμως ότι το Hummer SUV δεν θα απέχει πολύ ούτε όσον αφορά στον σχεδιασμό, ούτε στα τεχνικά χαρακτηριστικά από το Hummer pickup. Για το πρώτο, θα προστεθεί φυσικά μία μεγάλη ποσότητα χάλυβα στο πίσω μέρος και πιθανώς να υπάρχουν κάποια στοιχεία που θα ανασχεδιαστούν για την μετατροπή του ηλεκτρικού Hummer από pickup σε SUV αλλά δεν βρίσκουμε λόγο να αλλάξει οτιδήποτε στην μάσκα, τα πλαϊνά ή το εσωτερικό με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 12,3 ιντσών και την οθόνη 13,4 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Όπως δεν μπορούμε να σκεφτούμε οποιονδήποτε λόγο για να μην είναι διαθέσιμο με τα ίδια κινητήρια σύνολα που ξεκινούν από τα 634 άλογα από δύο ηλεκτροκινητήρες, κάνουν μία στάση στα 800 άλογα χάρη στην προσθήκη ενός ακόμα ηλεκτροκινητήρα και “τερματίζουν” στα 1.000 άλογα που επιτρέπουν στο μεγάλο pickup (και το ανάλογα μεγάλο SUV τώρα) να επιταχύνει στα 96 km/h (60 μίλια ανά ώρα) σε 3,0 δευτερόλεπτα!

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, το Hummer SUV θα λανσαριστεί στην αγορά περίπου 1 χρόνο μετά το pickup αλλά καλύτερα να κάνουμε υπομονή για να ακούσουμε από την ίδια την GMC ενώ χαζεύουμε το Hummer να “χορεύει” πάνω στο χιόνι και τον πάγο κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών στην Upper Peninsula του Michigan.

The post Έρχεται και η SUV έκδοση του νέου GMC Hummer. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Infiniti. Τα νέα QX55 και QX60

cars

Επιστρέφει το Toyota MR2;

cars

Στο Pikes Peak με Van: Το Electric Super Van 4 της Ford στη θρυλική ανάβαση δια χειρών Romain Dumas

cars

Νέο Audi RS4 Avant. Ο καλός φίλος του “ανήσυχου” οικογενειάρχη έγινε καλύτερος!

cars

Η λιμουζίνα – δώρο του Βλαντίμιρ Πούτιν στον Κιμ Γιονγκ Ουν – Λάτρης των τεσσάρων τροχών ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας

cars

Hyundai i30 N Project C. Ο “νέος” αγρίεψε και απαιτεί προσοχή!

cars

Η Abarth γιορτάζει με την μοναδική 1000 SP.

cars

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ενημερώνει για τον σωστό τρόπο οδήγησης σε συνθήκες κακοκαιρίας

cars

Mini: Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης δεν είναι απαραίτητος για ένα JCW.

cars