CARSNEWS
AUTONEWS

Έρχεται το 2022 ο Βενιαμίν της οικογένειας Defender.

Η Land Rover έχει πάρει μία σημαντική αλλά και αναμενόμενη απόφαση. Ποντάρει στα δυνατά χαρτιά της και δεν ρισκάρει γιατί αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι σε καμία θέση να ρισκάρει. Ξέρει ότι το Range Rover πουλάει, οπότε έχει “γεννήσει” τις εκδόσεις Sport και Velar. Το ίδιο ισχύει για το Discovery ενώ ήταν απόλυτα λογικό να ακολουθήσει το ολοκαίνουριο Defender. Ένα μοντέλο που ήδη πριν παρουσιαστεί γνωρίζαμε πως δεν θα είναι μόνο ένα μεμονωμένο όχημα αλλά μία ολόκληρη οικογένεια. Τώρα, οι φήμες αναφέρουν πως το “baby” Defender θα λανσαριστεί στην αγορά γύρω στο 2022.

Και θα λανσαριστεί ως μία πολύ ελκυστική πρόταση καθώς ενώ θα κάνει κάποιες… εκπτώσεις (βλ. εγκατάλειψη της τετρακίνησης για κάτι λιγότερο κοστοβόρο και πιο mainstream όπως είναι η μπροστοκίνηση), θα εξακολουθεί να προσφέρει τις παραδοσιακές αξίες της Land Rover σε πολύ πιο προσιτή τιμή. Χαρακτηριστικά, αναφέρεται πως το τρέχον Defender ξεκινά από τις 43.000 λίρες Αγγλίας στην εγχώρια αγορά αλλά το “μικρό” θα βρίσκεται αρκετά κάτω από τις 30.000 λίρες. Για να αγωνιστεί στην ίδια κατηγορία με τα υπόλοιπα μοντέλα (όπως το Audi Q3, η BMW X1 και το Volvo XC40 μεταξύ άλλων), θα είναι διαθέσιμο με έναν νέο, τρικύλινδρο 1500άρη βενζινοκινητήρα ενώ για όποιον επιθυμεί το κάτι παραπάνω, θα υπάρχουν φυσικά και άλλες επιλογές αναφορικά με το κινητήριο σύνολο, συμπεριλαμβανομένης και μίας plug-in υβριδικής.

Το χρονοδιάγραμμα του μικρού Defender δε, είναι κάθε άλλο παρά τυχαίο καθώς πριν φτάσουμε στο σημείο να εξερευνήσουμε το “βασικό” Land Rover, η αγγλική εταιρία θα έχει παρουσιάσει τη ναυαρχίδα της – το ολοκαίνουριο Range Rover με το οποίο θέλει να θέσει τον πήχη στην κατηγορία των μεγάλων, premium SUVs και να αποτινάξει την φήμη του… ζημιάρικου χάρη σε νέα αρχιτεκτονική και νέα τεχνολογία. Αυτό θα έρθει γύρω στο καλοκαίρι του 2021 ενώ αργότερα μέσα στην ίδια χρονιά, θα ακολουθήσει και το Range Rover Sport. Κάπως έτσι θα φτάσουμε στο 2022 και στο baby Defender.

The post Έρχεται το 2022 ο Βενιαμίν της οικογένειας Defender. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η παραλία – Spoiler: Μια αινιγματική γυναίκα εισβάλλει στη ζωή του Χάρη

cars

Η Porsche μελετά την προοπτική ενός νέου, ηλεκτρικού μοντέλου.

cars

Rezvani Hercules 6×6. Επειδή περισσότερα είναι καλύτερα!

cars

Η ABT Sportsline ανεβάζει την απόδοση του Audi RS5

cars

Μιχάλης Ζαμπίδης: Πολλές φορές σκέφτηκα να τα παρατήσω, δεν υπήρχαν χρήματα και υποστήριξη

cars

Skoda Scala 1.5 TSi DSG. Αναθεωρεί την άποψη

cars

Σάλος στην Αυστρία: Σεφ μαγείρεψε μπροστά στις κάμερες προστατευόμενο είδος ψαριού – Συγγνώμη ζήτησε η δημόσια τηλεόραση

cars

Peugeot. Kάνει δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο

cars

Νέο VW Golf. Και με προχωρημένο σύστημα κλιματισμού

cars