CARSNEWS
F1 & RACES

Έρχονται αναβαθμίσεις για τη Ferrari

H Scuderia Ferrari διανύει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ιστορίας της και στο Μαρανέλο προσπαθούν να βρουν λύσεις για τα κακώς κείμενα.

Με την SF1000 να υστερεί των αντιπάλων της και την υβριδική της μηχανή να είναι ξεκάθαρα πίσω από τις Mercedes, Honda, Renault, η ιταλική ομάδα προσπαθεί να βρει τρόπους να βελτιώσει τα αποτελέσματά της.

Αποτελέσματα απογοητευτικά, με τους κόκκινους να έχουν περιοριστεί στην έκτη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών, έχοντας 74 αγώνες στο ενεργητικό της μετά τα πρώτα δέκα Grand Prix της χρονιάς.

Τι καινούριο ετοιμάζει λοιπόν η ιστορική ομάδα; Μία σειρά αναβαθμίσεων στο μονοθέσιό της, τόσο για το επικείμενο Grand Prix του Άιφελ, όσο και για εκείνα της Πορτογαλίας και της Εμίλια Ρομάνα που έπονται.

Συγκεκριμένα, στον αγώνα του Νίρμπουργκρινγκ  η SF1000 θα έχει σύμφωνα με την ιταλική βερσιόν του motorsport.com, νέο πάτωμα, ανασχεδιασμένα barge-boards αλλά και αλλαγές στις ρυθμίσεις τις πίσω ανάρτησης, με τους οδηγούς να έχουν θετικές εντυπώσεις από τη δουλειά στον προσομοιωτή.

Όσο για τους αγώνες σε Πορτιμάο και Ίμολα, θα έρθουν νέες τροποποιήσεις στο πάτωμα του μονοθεσίου αλλά και ανασχεδιασμένος διαχύτης.

vettel-austria20-f1000x600

Διαβάστε επίσης:

Το οριστικό «αντίο» του Michael Schumacher στην F1 (video)

Τελικά χωρίς θεατές το Grand Prix Τουρκίας

Το F1 Vlog του GP Ρωσίας

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

GP Ρωσίας: Επιστροφή στις νίκες για Bottas!

cars

Επαφές Kubica-Audi για το DTM

cars

Verstappen and Red Bull charge to pole in Suzuka

cars

Briatore: «Ταχύτερος του Vettel o Leclerc»

cars

Δεν βλέπει τον εαυτό του στη Ferrari o Verstappen

cars

Επίσημο: Ματαιώθηκε το Grand Prix Σιγκαπούρης

cars

Με Formula 1 οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

cars

Formula 1: Πήρε την pole για το Sprint Race του Τέξας ο Φερστάπεν

cars

Grand Prix στη Suzuka για 3 ακομα χρόνια!

cars