CARSNEWS
NEW MODELS

Έτοιμο για παρουσίαση το BMW Concept i4

Ανάμεσα στους κατασκευαστές που ψάχνουν τρόπους να ξεπεράσουν το μεγάλο πρόβλημα που δημιούργησε η ακύρωση της έκθεσης της Γενεύης, είναι και η BMW. Οι Γερμανοί αποφάσισαν να παρουσιάσουν online τα σημαντικότερά τους μοντέλα, απευθείας από το Μόναχο, μέσα από μία “ψηφιακή συνέντευξη Τύπου”.

Μέσα στα μοντέλα που θα παρουσιαστούν αύριο είναι και το Concept i4, για το οποίο η εταιρία έδωσε πριν λίγο την τελευταία εικόνα – teaser πριν την επίσημη πρεμιέρα. Και όπως φαίνεται από αυτή την εικόνα, δεν πρόκειται για κάποιο τραβηγμένο πρωτότυπο, αλλά για ένα αυτοκίνητο που μάλλον βρίσκεται κοντά στην τελική μορφή για να βγει στην παραγωγή.

Το νέο μοντέλο δείχνει να έχει πολύ δυναμικές γραμμές και σπορτίφ προδιαγραφές, ενώ δεν λείπουν στοιχεία όπως οι κάμερες στην θέση των καθρεπτών, τα οποία μένει να δούμε αν θα περάσουν στην παραγωγή. 

Από όσο γνωρίζουμε η έκδοση παραγωγής θα έχει 523 άλογα, μία μπαταρία των 80 kWh, αυτονομία των 600 χιλιομέτρων, 0-100 km/h σε περίπου 4 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα στα 200 km/h. Όπως και να έχει πάντως, αύριο θα δούμε το πρωτότυπο και η έκδοση παραγωγής θα εμφανιστεί κάπου μέσα στο 2021.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Έσπασε το ταμείο η Ferrari F2002 του Michael Schumacher

cars

ΜΧ-30, ξεκίνησε η παραγωγή του πρώτου ηλεκτρικού Mazda

cars

Τα 10 πιο άσχημα αυτοκίνητα όλων των εποχών!

cars

Η νέα Μercedes AMG A45 συντρίβει την BMW M2 και το Audi RS3 (Video)

cars

Όμιλος PSA: Η κάθε εταιρία να διαλέξει τη δική της ηλεκτρική πορεία

cars

Mercedes: Στην κορυφή για έκτη συνεχή χρονιά

cars

To VW Arteon μετασχηματίζεται σε crossover

cars

Μάθετε τα πάντα για το ηλεκτροκίνητο Audi e-tron Sportback

cars

Η Porsche 918 Spyder σπάει το φράγμα των 345 χλμ./ώρα γιατί μπορεί (Video)

cars