CARSNEWS
AUTONEWS

Έτοιμο και το πιο… αθλητικό Hyundai i20 N Line.

Έχοντας ήδη παρουσιάσει την standard έκδοση του i20 και όσο περιμένουμε να αποκαλύψει την κορυφαία “N”, η Hyundai προχώρησε στο λανσάρισμα της σπορτίφ αλλά όχι σκληροπυρηνικής “N Line” έκδοσης η οποία προτείνεται ως μία πολύ ενδιαφέρουσα εναλλακτική σε προτάσεις όπως το Ford Fiesta ST-Line και το Peugeot 208 GT μεταξύ άλλων.

Για να δημιουργήσει το i20 N Line, η κορεατική φίρμα τοποθέτησε νέους προφυλακτήρες τόσο εμπρός όσο και πίσω, με τον τελευταίο να φιλοξενεί και την χρωμιωμένη, διπλή απόληξη της εξάτμισης, νέα γρίλια που έχει σχεδιαστεί να μοιάζει με καρό σημαία και φυσικά, νέες ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών. Η N Line έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε 4 διαφορετικά χρώματα: Phantom Black, Aurora Grey, Brass και Polar White με το λευκό να μπορεί να συνδυαστεί, όπως βλέπεις, και με μαύρη οροφή.

Η ίδια λογική με το αμάξωμα, έχει ακολουθηθεί και στην καμπίνα όπου το i20 επωφελείται από πινελιές όπως οι κόκκινες ραφές, ο επιλογέας του κιβωτίου με το λογότυπο της “N” και τα μεταλλικά πεντάλ αλλά και από ουσιαστικές αλλαγές όπως τα σπορ καθίσματα και το διαφορετικό τιμόνι. Όσο για τους κινητήρες με τους οποίους θα προσφέρεται η συγκεκριμένη έκδοση, η Hyundai ανακοίνωσε δύο: τον standard 1200άρη βενζινοκινητήρα με τα 84 άλογα και τον T-GDI του 1 λίτρου είτε με 100, είτε με 120 άλογα! Ο υπερτροφοδοτούμενος χιλιάρης διαθέτει επίσης διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση, ταχύτερη απόκριση στο γκάζι και πιο “γεμάτο” ήχο! Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι το Hyundai i20 N Line θα λανσαριστεί στην αγορά την άνοιξη του 2021.

The post Έτοιμο και το πιο… αθλητικό Hyundai i20 N Line. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

To hair look της Michelle Pfeiffer από το «Scarface» επιστρέφει με αέρα… mob wife

cars

Η Bentley χρειάστηκε 102 χρόνια για να κατασκευάσει 200.000 αυτοκίνητα.

cars

Η Honda στο Tokyo Auto Salon: ένα κινητό caffe και off-road Jazz.

cars

Formula 1: Θρίαμβος της Red Bull στο Μαϊάμι με νικητή τον Μαξ Φερστάπεν

cars

Ford Ranger Raptor Special Edition. To απόλυτο

cars

Aυτοκίνητο της Χρονιάς Για την Ελλάδα – Αυτή είναι η τελική δεκάδα

cars

Skoda Scala Spider. Είναι αυτή η εποχή του χρόνου…

cars

Ο καιρός σήμερα 12/4/2024

cars

Νέο Honda Civic. Πιο ώριμο από ποτέ.

cars