CARSNEWS
NEW MODELS

Έτσι θα είναι η νέα BMW 2 Active Tourer

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως η BMW προχωρά στο τελικό στάδιο των δοκιμών για τη νέα γενιά της 2 Active Tourer, του πρώτου κόμπακτ MPV της μάρκας που μοιράστηκε την πλατφόρμα UKL2 με το Mini Countryman. Έτσι και το νέο μοντέλο αναμένεται να βασιστεί σε μια εξελιγμένη πλατφόρμα αλλά χάνοντας την μεγαλύτερη επταθέσια εκδοχή της που την γνωρίζαμε ως Gran Tourer.

Σχεδιαστικά η BMW δεν θα ακολουθήσει κάτι το διαφορετικό από ότι έχουμε δει έως τώρα στη νέα Σειρά 1. Έτσι, όπως μπορούμε να δούμε στις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες από το kolesa.ru το μπροστινό μέρος θα παραπέμπει ευθέως στην μάσκα του «άσσου» της μάρκας, ενώ το πίσω θα συμπληρώνεται από ένα ελκυστικό στιλ. Το αμάξωμα θα ξεχωρίζει από ένα πιο δυναμικό στιλ με ελαφρώς χαμηλότερο ύψος, μικρότερους προβόλους και φαρδύτερα μετατρόχια.

Η νέα 2 Active Tourer θα παρουσιαστεί μέσα στο 2020 (για να πλαισιώσει και την 2 Gran Coupe) και αργότερα αναμένεται και μια plug-in υβριδική έκδοση. Στο αρχικό λανσάρισμα θα δούμε τον τρικύλινδρο βενζίνης 1,5 lt με 140 PS και τους μεγαλύτερους δίλιτρους τετρακύλινδρους. Φυσικά το παρόν θα δώσουν και οι diesel ξεκινώντας πιθανότατα από τον 1.500άρη με τους 116 PS και φτάνοντας στους σίγουρους δίλιτρους με 150 PS και 190 PS.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στην Ινδία το υπερβολικό κορνάρισμα θα καθυστερεί το πράσινο στα φανάρια (video)

cars

Lamborghini Countach 25th Anniversary: Ο ταύρος που νίκησε τον χρόνο

cars

Στην παραγωγή το ηλεκτροκίνητο supercar των Κινέζων

cars

Ξεκινούν οι παραδόσεις του Tesla Model Y

cars

Κίνηση: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Αθηνών-Λαμίας και την Κηφισίας

cars

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πότε θα γίνει και τι σημαίνει;

cars

Το ηλεκτρικό Cadillac Lyriq έχει τη μεγαλύτερη σε μήκος οθόνη σε αυτοκίνητο

cars

Σας αρέσει το νέο Nissan 400Z;

cars

LED πινακίδες για επισήμανση επικίνδυνων σημείων – Ένας διαφορετικός τρόπος σήμανσης

cars