CARSNEWS
NEW MODELS

Έως 1.500 ευρώ οι μειώσεις τιμών για τα μοντέλα των Fiat, Alfa Romeo, Jeep και Abarth


ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ, Η FCA GREECE, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ FIAT, ALFA ROMEO, JEEP ΚΑΙ ABARTH ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 1.500 ΕΥΡΩ.

  • 10/8/2020

Σε συνέχεια της δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης του νόμου που περιλαμβάνει και τον αναθεωρημένο τρόπο υπολογισμού του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (Ε.Τ.Τ.) για τα καινούργια επιβατικά αυτοκίνητα, η FCA Greece ανακοινώνει τους νέους τιμοκαταλόγους των μαρκών Fiat, Alfa Romeo, Jeep και Abarth. Λόγω του νέου τρόπου υπολογισμού του Ε.Τ.Τ., οι τιμοκατάλογοι παρουσιάζουν μειώσεις τιμών που ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση φτάνουν έως και τα 1.500 ευρώ.

Παράλληλα με το όφελος που προκύπτει από αυτή την εξέλιξη, η FCA Greece διατηρεί σε ισχύ τα ιδιαίτερα προνομιακά εμπορικά προγράμματα για τις μάρκες της. Συγκεκριμένα, για τα μοντέλα της Fiat, το πρόγραμμα Fiat Restarts You εξασφαλίζει σημαντικό όφελος έως 4.000 ευρώ, διαμορφώνοντας -σε εξαιρετικά συμφέροντα επίπεδα- την τιμή αγοράς δημοφιλών μοντέλων, όπως είναι το Panda (από 9.990 ευρώ), το 500 Hybrid (από 12.200 ευρώ), το 500Χ (από 16.990 ευρώ) και το Tipo (από 12.700 ευρώ). Το πρόγραμμα Fiat Restarts You περιλαμβάνει παράλληλα για όλα τα μοντέλα 5ετη εργοστασιακή εγγύηση διάρκειας 200.000χλμ., η οποία συνδυάζεται και με δωρεάν υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Αντίστοιχα για τα μοντέλα της Jeep, το πρόγραμμα Jeep Freedom Days περιλαμβάνει σημαντικές εκπτώσεις έως 10.000 ευρώ, προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης με 1η δόση το 2021, αλλά και 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με κάλυψη έως 160.000χλμ. και δωρεάν παροχή οδικής βοήθειας.

Τέλος στην Alfa Romeo -μέχρι και το τέλος Αυγούστου- θα ισχύει η προνομιακή προσφορά για την Giulietta που διαμορφώνει την τιμή της από τις 15.990 ευρώ, δίνοντας επίσης τη δυνατότητα χρηματοδότησης με 1η δόση το 2021 και 4ετη εργοστασιακή εγγύηση 160.000χλμ.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Cosworth V12, ένας θρύλος επιστρέφει!

cars

Η Γαλλία το «τερμάτισε» με επιδότηση έως €12.000 ευρώ για αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου!

cars

Είναι αυτό το νέο Hyundai i20 N;

cars

Το Ford Focus ST «αγριεύει» και δέχεται ελαστικά της Barracuda (photos-video)

cars

Η Honda δίνει “δεύτερη ζωή” στις μπαταρίες των ηλεκτρικών και υβριδικών (Video)

cars

Δοκιμάζουμε το πληθωρικό Volkswagen Tiguan 2.0 BiTDI SCR 240 PS, 4MOTION, DSG 7

cars

Δείτε πως ένας… καλλιτέχνης κορόιδεψε τα Google Maps!

cars

Η Ιταλία ξεκινά πρόγραμμα απόσυρσης για τα παλιά αυτοκίνητα

cars

Ανακοινώθηκε επισήμως το μικρό SUV της Toyota

cars