CARSNEWS
NEW MODELS

Αγορά αυτοκινήτου: Οι προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις!

Η κρίση γεννά ευκαιρίες συνηθίζουμε να λέμε και στην περίπτωση της πολύπαθης ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι μετά το οδυνηρό lockdown που προκάλεσε το ξέσπασμα της πανδημίας του Κορωνοϊού, η όποια επιστροφή στην κανονικότητα συνοδεύτηκε με γενναίες προσφορές και εκπτώσεις οι οποίες επιχειρούν να τονώσουν το αγοραστικό ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού.

AlfaRomeo

Μετά από μία δεκαετία στην ευρωπαϊκή αγορά, η Alfa Romeo Giulietta παίρνει τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Μέχρι ωστόσο να φτάσει εκείνη η στιγμή που το ιταλικό μικρομεσαίο hatchback θα αποσυρθεί οριστικών και αμετακλήτως, προσφέρεται στη χώρα μας σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές.

 Για του λόγου το αληθές, η υπερτροφοδοτούμενη έκδοση βενζίνης του 1,4 λίτρου η οποία αποδίδει 120 ίππους ξεκινά κάτω από το ψυχολογικό όριο των 16.000 ευρώ και συνοδεύεται από 4ετή εργοστασιακή εγγύηση καθώς και από τη δυνατότητα καταβολής της πρώτης δόσης το 2021.

Η συγκεκριμένη έκδοση -Super- μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 16’’, προβολείς ομίχλης, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, εμπρός υποβραχιόνιο με θήκη, ESP με Brake-Assist και Hill Assist, Cruise control με Speed Limiter και αισθητήρες παρκαρίσματος, ενώ με 2.000 ευρώ περισσότερα μπορεί κανείς να αποκτήσει την ίδια εξοπλιστική έκδοση η οποία ωστόσο θα συνοδεύεται από τον κινητήρα diesel του 1,6 λίτρου. Τέλος, στα 1.000 ευρώ διαμορφώνεται το κόστος για την αντικατάσταση του μηχανικού κιβωτίου των έξι σχέσεων με ημιαυτόματο διπλού συμπλέκτη.

Citroen

Προνομιακές τιμές, 36 άτοκες δόσεις και πενταετή εργοστασιακή εγγύηση προσφέρει η Citroen για όποιον αποκτήσει ένα από τα μοντέλα της το φετινό καλοκαίρι.

Το πρόγραμμα Hot Days της Citroen ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να επισκεφθούν το επίσημο δίκτυο εμπόρων της γαλλικής φίρμας είτε να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στον επίσημο δικτυακό τόπο της Citroen και με αυτόν τον τρόπο να προκρατήσουν το αυτοκίνητου που τους ενδιαφέρει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη προσφορά αφορά όλα τα μοντέλα της Citroen ξεκινώντας από το μικρότερο σε διαστάσεις C1 και φτάνοντας στο C5 Aircross.

FIAT

Έως και τα 4.000 ευρώ μπορεί να φτάσει το όφελος για τον υποψήφιο αγοραστή που θα επιλέξει ένα μοντέλο της Fiat, το οποίο μάλιστα συνοδεύεται από πεναετή εργοστασιακή εγγύηση (ή 200.000 χλμ.) και πέντε χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Η προσφορά ισχύει για ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της FIAT, με πιο χαρακτηριστικά όλων τα παραδείγματα του Panda, το οποίο ξεκινά από τα 9.900 ευρώ και του Tipo το οποίο μπορεί να αποκτήσει κανείς έναντι 12.490 ευρώ.

Για εκείνους που θα επιλέξουν ένα μοντέλο της οικογενείας του Fiat 500, το θρυλικό «πεντακοσαράκι» έχει αφετηρία τα 12.200 ευρώ, ενώ το πιο περιπετειώδες 500Χ τα 16.990 ευρώ.

Η αγορά ενός μοντέλου Fiat τη δεδομένη χρονική στιγμή γίνεται ακόμα πιο ελκυστική, καθώς το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που το συνοδεύει προβλέπει την καταβολή της πρώτης δόσης το 2021.

Ford

Με μηδενικό επιτόκιο προσφέρονται έως και τις 30 Σεπτεμβρίου τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Ford στη χώρα μας. Ο λόγος για το EcoSport, Fiesta και Focus, τα οποία μπορεί να τα αποκτήσει κανείς με έως και 36 άτοκες δόσεις και ελάχιστη προκαταβολή που θα φτάνει το 40% της αξίας του αυτοκινήτου.

Μάλιστα το συγκεκριμένο χρηματοδοτικό πρόγραμμα προσφέρει -μεταξύ άλλων- και τη δυνατότητα προεξόφλησης του δανείου χωρίς επιβάρυνση.

Αντιστοίχως, για εκείνους που θα επιλέξουν τo Puma ή το Kuga, η Ford προσφέρει το Hybrid Bonus, το οποίο περιλαμβάνει χρηματοδοτικό πρόγραμμα με προνομιακό επιτόκιο 3,49%, έως 48 δόσεις, 3 μήνες περίοδο χάριτος, 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και δωρεάν το πρώτο service του αυτοκινήτου.

Και σε αυτή την περίπτωση η παραγγελία θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, για αυτοκίνητα που βρίσκονται ήδη σε απόθεμα.

 Honda

Κάτω από το ψυχολογικό όριο των 40.000 ευρώ προσφέρεται αυτήν την περίοδο η κορυφαία πρόταση στην γκάμα της Honda. Ο λόγος για την υβριδική έκδοση του CR-V, ενός επιβλητικού σε διαστάσεις και προδιαγραφές SUV, το οποίο συνδυάζει τη λειτουργία ενός δίλιτρου ατμοσφαιρικού κινητήρα με έναν ηλεκτροκινητήρα αποδίδοντας 184 ίππους και 315 Nm ροπής.

Το Honda CR-V Hybrid ξεκινά πλέον από τα 39.990 ευρώ στη δικίνητη έκδοση Comfort, φτάνοντας έως και τα 44.990 ευρώ στην τετρακίνητη έκδοση Elegance.

Σημαντικό ωστόσο είναι το όφελος και για τις συμβατικές εκδόσεις του αυτοκινήτου, φτάνοντας έως και τα 3.910 ευρώ.

Οι προσφορές της Honda δεν σταματούν εδώ. Το τετράθυρο Civic και το HR-V διατίθενται με έκπτωση έως και 2.100 ευρώ, ενώ μειωμένη κατά 3.000 ευρώ είναι η τιμή του Civic Type-R.

Jeep

Το νέο Jeep Compass διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά προσφέροντας σημαντικές εκπτώσεις σε όλη σχεδόν την γκάμα των εκδόσεών του.

Με τιμή εκκίνησης τα 22.900 ευρώ, το Jeep Compass φαντάζει πιο προσιτό από ποτέ, καθώς πέρα από το όφελος το οποίο μπορεί να φτάσει έως και τα 6.000 ευρώ, συνδυάζεται με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Drive Now.

Το τελευταίο εξασφαλίζει ονομαστικό επιτόκιο 6,95%, ελάχιστη προκαταβολή 25% και διάρκεια αποπληρωμής 60 μηνών. Μάλιστα, η πρώτη δόση μπορεί να καταβληθεί τον Ιανουάριο του 2021 χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση.

Το ίδιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα προσφέρεται και για το Jeep Renegade, η τιμή του οποίου ξεκινά από τα 18.900 ευρώ.

Mazda

Με έναν ξεχωριστό τρόπο αποφάσισε να γιορτάσει τη συμπλήρωση ενός έτους από την επαναλειτουργία της στην ελληνική αγορά η Mazda, προσφέροντας έκπτωση έως και 3.000 ευρώ.

Η έκπτωση ισχύει για παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 31/7/2020 και αφορά σε όλα τα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας.

Η Mazda επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, τον Ιούνιο του 2019 υπό την «ομπρέλα» του ομίλου επιχειρήσεων Συγγελίδη.

Η Autoone, επίσημος έμπορος Mazda στην Ελλάδα, προσκαλεί όλους τους φίλους της ιαπωνικής φίρμας να προγραμματίσουν ένα test drive με το μοντέλο της αρεσκείας του και να το αποκτήσουν με σημαντικό οικονομικό όφελος.

Mercedes-Benz

H Mercedes-Benz A-Class είναι εκείνη που οδηγεί τις πωλήσεις της κατηγορίας των premium μικρομεσαίων διαστάσεων hatchbacks, εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πλούτο της γκάμας της.

Έτσι, λοιπόν, με μόλις 22.125 ευρώ μπορεί κανείς να μπει στην οικογένεια της Mercedess-Benz, αποκτώντας ένα αυτοκίνητο που μετρά μόλις δύο χρόνια στην ελληνική αγορά και διακρίνεται για τα ποιότητα και όχι μόνο χαρακτηριστικά του.

Η τιμή των 22.125 ευρώ αντιστοιχεί στην έκδοση βενζίνης, η οποία εφοδιάζεται με τον τετρακύλινδρο κινητήρα του 1,3 λίτρου. Η A 160 αποδίδει 109 ίππους και αποτελεί τη μικρότερη σε ισχύ έκδοση του γερμανικού hatchback.

H Mercedes-Benz προσφέρει την A-Class στη χώρα μας με προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα, το οποίο με τη σειρά του εξασφαλίζει ονομαστικό επιτόκιο 5,5%, προκαταβολή 30% επί της αξίας του αυτοκινήτου, προστασία δανείου και έως 60 μηνιαίες δόσεις.

MINI

Με έκπτωση που φτάνει έως και τα 3.000 ευρώ προσφέρεται το MINI Cooper Countryman με το πακέτο εξοπλισμού Executive, το οποίο περιλαμβάνει:

– Αυτόματο κιβώτιο Steptronic 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη

– Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό

– Σύστημα πλοήγησης ΜΙΝΙ

– Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω

– Apple CarPlay

– Μεταλλικό χρώμα

– Ράγες οροφής

– Ζάντες ελαφρού κράματος 17” με ελαστικά runflat

– Προβολείς ομίχλης LED

– Πακέτου φωτισμού

– Χρώμα οροφής σε μαύρο, ασημί, λευκό ή στο χρώμα αμαξώματος

Η τιμή του MINI Countryman με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης του 1,5 λίτρου και πακέτο εξοπλισμού Executive διαμορφώνεται στα 28.176 ευρώ και μπορεί να μειωθεί έως και τα 25.176 ευρώ με την έκπτωση των 3.000 ευρώ.

Μάλιστα, η βρετανική φίρμα προσφέρει τη δυνατότητα χαμηλής προκαταβολής 10%, σταθερό επιτόκιο 4,9% και δυνατότητα εξόφληση σε έως 48 μηνιαίες δόσεις.

Mitsubishi

Οι σημαντικότερες προσφορές στην γκάμα της Mitsubishi εντοπίζονται στις εκδόσεις μοντέλων του 2019 και ειδικότερα στην γκάμα του Eclipse Cross, στην οποία το όφελος μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 3.600 ευρώ (Invite Plus 4WD).

Συμφέρουσα μπορεί να θεωρηθεί και η αγορά του Space Star ΜΥ 2019, μιας και η έκπτωση των 1.200 ευρώ μειώνει σημαντικά την τιμή ενός αυτοκινήτου που στο μεσοδιάστημα επικαιροποιήθηκε τόσο  σχεδιαστικά όσο και εξοπλιστικά.

 Opel

Το Opel Astra δεν αποτελεί τυχαία ένα από τα best seller της κατηγορίας των μικρομεσαίων διαστάσεων hatchbacks καθώς έχει τον τρόπο να προσελκύει το ενδιαφέρον του ελληνικού αγοραστικού κοινού. Δίνοντας συνέχεια, λοιπόν, σε αυτήν την παράδοση, το νέο Opel Astra προσφέρεται στη χώρα μας χωρίς ΦΠΑ, με την τιμή του να ξεκινά από τα 14.880 ευρώ.

Η συγκεκριμένη τιμή αφορά στην έκδοση βενζίνης χωρητικότητας 1,2 λίτρων και απόδοσης 110 ίππων στο βασικό επίπεδο εξοπλισμού, συμπεριλαμβάνοντας το μεταλλικό χρώμα αμαξώματος. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων γεγονός που σημαίνει ότι ο υποψήφιος πελάτης δεν θα έχει τη δυνατότητα παραμετροποίησης του εξοπλισμού.

Αντιθέτως θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στα διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, η τελική τιμή των οποίων δεν θα περιλαμβάνει τον ΦΠΑ. Να θυμίσουμε ότι το νέο Opel Astra προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις βενζίνης μια diesel όπως άλλωστε και σε δύο τύπους αμαξώματος.

Peugeot

Μειωμένες τιμές και πλήθος άλλων προνομίων περιμένουν τους υποψήφιους πελάτες Peugeot που θα επισκεφθούν το επίσημο δίκτυο εμπόρων της γαλλικής φίρμας.

Το πρόγραμμα SUMMER SALES ισχύει σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της γαλλικής μάρκας πανελλαδικά και αφορά όλη την γκάμα των μοντέλων της.

 Στο πλαίσιο του νέου προγράμματος, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα και με το μέγιστο  όφελος,  το μοντέλο της επιλογής τους από το Peugeot 108 έως το 508.

Επιπλέον, για όλα τα μοντέλα της Peugeot ισχύουν 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης και 2 χρόνια οδικής βοήθειας.

Renault

To μικρομεσαίων διαστάσεων SUV της Renault συνδυάζει τον περιπετειώδη χαρακτήρα ενός τυπικού οχήματος ελευθέρου χρόνου με τη φινέτσα ενός γαλλικού τετράτροχου. Στην έκδοση diesel του 1,5 λίτρου προσφέρει -εκτός των άλλων- και τη μέγιστη δυνατή αποδοτικότητα, μιας και ο συνδυασμός του τετρακύλινδρου συνόλου με το μηχανικό κιβώτιο των έξι σχέσεων έχει αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν την ικανότητά του παράγει το απαιτούμενο έργο (βλέπε 115 ίππους και 260 Nm ροπής) καταναλώνοντας ελάχιστο καύσιμο.

Μάλιστα στην προνομιακή τιμή των 21.760 ευρώ, ο παραπάνω συνδυασμός μοιάζει ακαταμάχητος, από τη στιγμή μάλιστα που συνδυάζεται με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας καθώς και με το πακέτο Εxtended Grip 2.

To τελευταίο περιλαμβάνει το σύστημα διαχείρισης πρόσφυσης που δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις, με all season ελαστικά και με ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Κατά τ’ άλλα, ο εξοπλισμός του αυτοκινήτου περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων-  αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρες φωτεινότητας & βροχής, ψηφιακό πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη TFT 7”, Pack NAV: Renault R-Link 2 – Σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 7”, σύστημα πλοήγησης & ευρωπαϊκή χαρτογράφηση (συμβατό με τα συστήματα Android Auto και Apple Car Play), αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός & κάμερα οπισθοπορείας και προβολείς ομίχλης με cornering function. 

Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, η Renault προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις και στα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας της, με το όφελος να φτάνει έως και τα 3.100 ευρώ.

Skoda

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου προσφέρει η Skoda, το οποίο περιλαμβάνει άτοκη χρηματοδότηση για έναν ολόκληρο χρόνο, προνομιακά επιτόκια από 1,9%, μηδενική προκαταβολή και 1η δόση τον Νοέμβριο του 2020.

Στα οφέλη που προκύπτουν από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Skoda One, έρχονται να προστεθούν οι προνομιακές τιμές στις οποίες προσφέρονται στη χώρα μας όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Μάλιστα, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να παραγγείλει και διαδικτυακά το αυτοκίνητο που επιθυμεί χωρίς να χρειαστεί να μεταβεί σε κάποιο φυσικό σημείο πώλησης της Skoda.

Toyota

Οι συστάσεις περιττεύουν όταν απέναντί σου βρίσκεται το απόλυτο best seller της ελληνικής αγοράς, το οποίο αν απέχει μόνο μερικούς μήνες από την αντικατάστασή του, παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων του ελληνικού κοινού. Ο λόγος για το αειθαλές Toyota Yaris, το οποίο λίγο πριν παραδώσει τη σκυτάλη στην αμέσως επόμενη γενιά του -την τέταρτη κατά σειρά- προσφέρεται σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές. Μια σύντομη περιήγηση στον διαδικτυακό τόπο της Toyota στη χώρα μας, προσφέρει μια ξεκάθαρη εικόνα για τις ευκαιρίες που κρύβει η σημερινή γκάμα του ιαπωνικού supermini.

Εμείς θα σταθούμε στην εισαγωγική η οποία εφοδιάζεται με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,0 λίτρου και απόδοσης 71 ίππων. Στη μικρότερη σε ισχύ και κυβισμό έκδοση, το Toyota Yaris προσφέρεται έναντι 11.450 ευρώ, ωστόσο, με 200 ευρώ επιπλέον στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου έρχονται να προστεθούν στοιχεία όπως τα εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, το air condition, οι ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών και οι αισθητήρες βροχής.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφερθεί ότι η επόμενη γενιά του Toyota Yaris αναμένεται στη χώρα μας τον Σεπτέμβριο, χωρίς παρ’  όλα αυτά να έχει γίνει μέχρι σήμερα γνωστό αν ευθείς εξαρχής θα προσφέρεται σε όλες τις εκδόσεις κυβισμού και ισχύος.

Volkswagen

Με όφελος έως και 3.000 ευρώ διατίθενται στη χώρα μας τα δημοφιλέστερα μοντέλα της VW. Ειδικότερα, η εκπτωτική πολιτική της γερμανικής φίρμας αφορά στα Polo, T-Roc και Tiguan. Μάλιστα για εκείνον που θα επιλέξει το νέο του αυτοκίνητο από την on line πλατφόρμα της VW τότε το συνολικό όφελος μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 4.500 ευρώ.

Ανεξαρτήτως επιλογής, το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Volkswagen More For You καθιστά πιο εύκολη την απόκτηση ενός μοντέλου της VW, προσφέροντας τη δυνατότητα αποπληρωμής σε έως 48 δόσεις, 3,5% επιτόκιο, 4 χρόνια δωρεάν service και 1η δόση μετά από τέσσερις μήνες.

Volvo

Η Volvo Car Hellas εξασφάλισε περιορισμένο αριθμό άμεσα διαθέσιμων Volvo XC40 και XC60 και προσφέρει στο κοινό τη δυνατότητα να τα αποκτήσει σε σημαντικά μειωμένες τιμές. Η προσφορά αφορά αυτοκίνητα σε επιλεγμένους συνδυασμούς κινητήρων και εξοπλισμού και ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μέχρις εξαντλήσεως των συγκεκριμένων αυτοκινήτων.

Τα δύο πολυβραβευμένα SUV της Volvo, κορυφαία στις προτιμήσεις των ειδικών και του κοινού ανά τον κόσμο, εξοπλίζονται με τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας και συνδυάζουν το απέριττο σκανδιναβικό στυλ με πρακτικές λύσεις, για απολαυστικές μετακινήσεις κάθε μέρα. 

Επιπλέον, κάθε νέο μοντέλο της Volvo συνοδεύεται από πενταετή εργοστασιακή εγγύηση και πέντε χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

To νέο ψηφιακό υπερόπλο της Mitsubishi

cars

Πότε αποδέχτηκε ο Leclerc ότι έχασε τον τίτλο

cars

Ποιο είναι το περιπετειώδες Toyota Frontlander;

cars

H first class εμπειρία στο εσωτερικό της νέας Mercedes S-Class

cars

GP Βαρκελώνης: Μια ακόμα… χαλαρή pole position για τον Hamilton-Άφαντη η Ferrari

cars

Τελικός SUV League: Θα μπορέσει η βρετανική DBX να νικήσει την ιταλική Urus;

cars

Supercar σκορπά την καταστροφή στους άδειους δρόμους της Νέας Υόρκης (Video)

cars

Μια ρωσική Porsche για φίλημα!

cars

Η General Motors γυρνά την πλάτη της στα Social Media

cars