CARSNEWS
NEW MODELS

Αγροτικό σκορπά την καταστροφή σε terminal αεροδρομίου

Ένα ακόμα περίεργο περιστατικό καταγράφηκε μέσα σε λίγα 24ωρα σε διεθνές αεροδρόμιο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, μετά την προσπάθεια κλοπής ενός δικινητήριου αεροσκάφους στην Καλιφόρνια.

Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά της Φλόριντα να πρωταγωνιστήσει στα δελτία ειδήσεων και ειδικότερα του αεροδρομίου της Sarasota-Bradenton, το οποίο έγινε… στόχος ενός λευκού διπλοκάμπινου pickup της GM.

Για άγνωστους μέχρι σήμερα λόγους, ο οδηγός του λευκού pickup ανέπτυξε μεγάλη  ταχύτητα σε περιφερειακό δρόμο του αεροδρομίου διαπερνώντας αρχικά την περίφραξη και στη συνέχεια τον τοίχο των εγκαταστάσεών του.

Μετά τη σφοδρή σύγκρουση, το αυτοκίνητο κατέληξε στον γκισέ εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Ο 40χρονος οδηγός του pickup τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Δεν σημειώθηκε κάποιος άλλος τραυματισμός καθώς το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες και οι εγκαταστάσεις του αεροδρομίου ήταν άδειες.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι ζημιές που προκλήθηκαν φτάνουν σε κόστος τα 250.000 δολάρια, ενώ θα απαιτηθούν και αρκετοί μήνες για την πλήρη αποκατάστασή τους.

WATCH: A speeding truck slammed into the Sarasota-Bradenton International Airport terminal early this morning: https://t.co/jCiWvYu0aZpic.twitter.com/sxYr3g3jJq

— WESH 2 News (@WESH) December 19, 2019

Related Articles

Η Nissan αναβάλλει το κλείσιμο του εργοστασίου στη Βαρκελώνη

cars

Δυσεύρετοι γίνονται οι καταλύτες αυτοκινήτων

cars

Το φθινόπωρο η παρουσίαση του ηλεκτροκίνητου Hummer

cars

Αυτό θα μπορούσε (και το θέλουμε) να είναι το νέο Dacia Sandero

cars

Opel Αstra χωρίς ΦΠΑ από 14.880 ευρώ

cars

Αξιωματικός της Τροχαίας κινείται ανάποδα σε μονόδρομο με ανασφάλιστο δίκυκλο (video)

cars

To Hankook Ventus S1 EVO 3: Κορυφαίος χειρισμός σε οχήματα υψηλών επιδόσεων

cars

Jeremy Clarkson vs Steve McQueen. Ποιος είναι το Νο1 σύμβολο της Αυτοκίνησης?

cars

H Merkel αρνείται μεγαλύτερη βοήθεια στις αυτοκινητοβιομηχανίες

cars