CARSNEWS
NEW MODELS

Αγροτικό σκορπά την καταστροφή σε terminal αεροδρομίου

Ένα ακόμα περίεργο περιστατικό καταγράφηκε μέσα σε λίγα 24ωρα σε διεθνές αεροδρόμιο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, μετά την προσπάθεια κλοπής ενός δικινητήριου αεροσκάφους στην Καλιφόρνια.

Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά της Φλόριντα να πρωταγωνιστήσει στα δελτία ειδήσεων και ειδικότερα του αεροδρομίου της Sarasota-Bradenton, το οποίο έγινε… στόχος ενός λευκού διπλοκάμπινου pickup της GM.

Για άγνωστους μέχρι σήμερα λόγους, ο οδηγός του λευκού pickup ανέπτυξε μεγάλη  ταχύτητα σε περιφερειακό δρόμο του αεροδρομίου διαπερνώντας αρχικά την περίφραξη και στη συνέχεια τον τοίχο των εγκαταστάσεών του.

Μετά τη σφοδρή σύγκρουση, το αυτοκίνητο κατέληξε στον γκισέ εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Ο 40χρονος οδηγός του pickup τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Δεν σημειώθηκε κάποιος άλλος τραυματισμός καθώς το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες και οι εγκαταστάσεις του αεροδρομίου ήταν άδειες.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι ζημιές που προκλήθηκαν φτάνουν σε κόστος τα 250.000 δολάρια, ενώ θα απαιτηθούν και αρκετοί μήνες για την πλήρη αποκατάστασή τους.

WATCH: A speeding truck slammed into the Sarasota-Bradenton International Airport terminal early this morning: https://t.co/jCiWvYu0aZpic.twitter.com/sxYr3g3jJq

— WESH 2 News (@WESH) December 19, 2019

Related Articles

Η Ferrari Stallone θα μπορούσε να είναι η επόμενη LaFerrari

cars

Lotus Evora GT140 γίνεται πιο φιλική

cars

Άμεση επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στο WRC

cars

Ποιος πιλότος της Formula 1 πλήρωσε 2 εκατ. δολάρια για την «ελευθερία» συναθλητή του;

cars

Γύρισε τον χρόνο μία δεκαετία πίσω η Ferrari…

cars

Test Drive: Hyundai Ioniq 5 77kWh 230PS – Δοκιμάζουμε το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς

cars

Τι θα λέγατε για ένα Volkswagen Golf pickup;

cars

Αυτά είναι τα 10 supercars των ‘90s που νοσταλγούν όλοι!

cars

Με τη Maserati MC12 Corsa στην Imola (Video)

cars