CARSNEWS
NEW MODELS

Ακυρώνεται το Pebble Beach Concours d’Elegance λόγω Κορωνοϊού

Ήδη έχει ακυρωθεί η διεθνής έκθεση της Γενεύης, πρώτη από όλες, ενώ έχει ακολουθήσει αυτή του Ντιτρόιτ, που θα γινόταν τον Ιούνιο. Το Goodwood Festival of Speed μεταφέρεται για τον Σεπτέμβριο (εάν όλα πάνε καλά) ενώ και η μεγάλη έκθεση του Παρισιού, εάν τελικά πραγματοποιηθεί, θα είναι πιο μικρή από ότι συνήθως. Στην προκειμένη περίπτωση, έχουμε το Pebble Beach Concours d’Elegance, το οποίο ακυρώνεται και πάει για το 2021.

«Η καρδιά μου είναι έξω, με όλους τους ανθρώπους που συμμετέχουν στο Pebble Beach Concours και που επηρεάζονται από αυτήν την απόφαση. Πολλοί από τους συμμετέχοντες εργάζονται σε ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο εδώ και χρόνια, και αυτή ήταν η στιγμή τους. Μερικοί από τους υπερπόντιους εισερχόμενους πλησίαζαν στο σημείο να βάλουν τα αυτοκίνητά τους σε σκάφη και αεροπλάνα, και οι δικές τους ταξιδιωτικές ρυθμίσεις έχουν γίνει από καιρό. Το ίδιο ισχύει για πολλά από τα διεθνή στελέχη των κριτών».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα αποτελεί ένα μέρος από το δελτίο τύπου της διοργάνωσης, με το οποίο ανακοινώνεται αυτή η απόφαση. Αντίστοιχα ενημερώνει το κοινό ότι όσα εισιτήρια είχαν ήδη διατεθεί, αυτά θα παραμείνουν έγκυρα για την επόμενη διοργάνωση, στις 15 Αυγούστου του 2021. Φυσικά, όσοι επιθυμούν, μπορούν να τα εξαργυρώσουν, παίρνοντας πίσω τα χρήματά τους.

Αναφορικά με το Pebble Beach Concours d’Elegance, είναι κάτι σαν μία γιορτή του αυτοκινήτου. Μία εκδήλωση όπου εκτίθενται κάθε χρόνο μερικά από τα πιο όμορφα και ιστορικά αυτοκίνητα, αποτελώντας πόλο έλξης για συλλέκτες και λάτρεις των τεσσάρων τροχών. Ως διοργάνωση, ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1950 και, αν δεν μας απατά η μνήμη μας, αυτή είναι η πρώτη χρονιά σε 70 χρόνια ιστορίας που δεν θα λάβει χώρα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Δείτε πως να φτιάξετε μία Ferrari με… χαρτόνι και πετάλια! (Video)

cars

Το Opel Zafira αποκτά ηλεκτρική έκδοση, την e-Life

cars

Ανακοινώνει Sainz η Ferrari

cars

Δοκιμάζουμε στην πίστα την Porsche 911 GT3 RS (Video)

cars

Παγκόσμιος… Bagnaia!

cars

Κορωνοϊός: Η αυξημένη κίνηση στα διόδια και η μη χρήση e-pass εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία

cars

Δοκιμάζουμε το Skoda Kamiq 1.0 G-TEC που κινείται με φυσικό αέριο

cars

H Spyker αναγεννάται!

cars

Το νέο κουπέ της σειράς 2 της BMW θα είναι πισωκίνητο

cars