CARSNEWS
AUTONEWS

Αναβάλλεται το ντεμπούτο του νέου Hummer!

Η General Motors δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της κατά την επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής του Hummer (έστω και ως μοντέλο στην γκάμα της GMC και όχι ως αυτόνομη μάρκας) στο φετινό Super Bowl. Τότε η αμερικανική εταιρία είχε δηλώσει πως το ολοκαίνουριο, αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις 20 Μαΐου αλλά τότε, ο κόσμος δεν ήξερε τι είναι ο κορονοϊός, πόσο μάλλον να έχει ζήσει την κατάσταση που ζούμε εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Είναι απολύτως λογικό λοιπόν, η αποκάλυψη του νέου Hammer να καθυστερήσει. Πόσο; Άγνωστο. Η General Motors δήλωσε τα εξής:

Ενώ αδυναμονούμε να δείξουμε το ηλεκτρικό Hummer στον κόσμο, είμαστε αναγκασμένοι να αλλάξουμε την ημερομηνία παρουσίασης του. Εν τω μεταξύ, η εξέλιξη συνεχίζεται σύμφωνα με το πρόγραμμα και ακάθεκτη. Προσκαλούμε όλους να μείνουν συντονισμένοι για περισσότερες ιστορίες για τις εξαιρετικές ικανότητες αυτού του “super truck” μέχρι το επίσημο ντεμπούτο του.

Με άλλα λόγια, η General Motors ανακοινώνει ότι δεν έχει αλλάξει κάτι προς το χειρότερο όσον αφορά στο πρόγραμμα εξέλιξης και δοκιμών του μοντέλου καθώς επιθυμία της είναι να λανσαριστεί στην αγορά εντός του 2021 – σχεδόν ταυτόχρονα με ανταγωνιστικά μοντέλα όπως το ηλεκτρικό Ford F-150 και το Tesla Cybertruck. Μέχρι τότε και για να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε, η αμερικανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα σύντομο teaser video που παρέχει μία… εναέρια οπτική του πολυαναμενόμενου μοντέλου.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Μercedes GLC Coupe 300d 4Matic. Mε έντονα σπορ διάθεση

cars

Πιο μαύρη από ποτέ. Αυτή είναι η απόκοσμη BMW VBX6!

cars

Acropolis Rally Hall Οf Fame: 10.000 φίλοι του αγώνα ψήφισαν τους καλύτερους των 70 ετών

cars

Audi AI:TRAIL quattro: το εκτός δρόμου όχημα του μέλλοντος

cars

Το πακέτο ασφάλειας Toyota Guardian δεν αντικαθιστά τον οδηγό

cars

Η Jaguar-Land Rover δοκιμάζει τεχνολογία “ανέπαφων” οθονών αφής!

cars

Ελαστικά πρώτης τοποθέτησης, με τεχνολογία RFID από την Continental

cars

Porsche 911 Carrera 4 & 911 Carrera 4 Cabriolet. Sports-car παντός καιρού!

cars

Dacia για εξηλεκτρισμό: Δουλειά μας είναι να αργήσουμε!

cars