CARSNEWS
NEW MODELS

Ανακοίνωσε Vettel η Racing Point!

Από τη στιγμή που το βράδυ της Τετάρτης ο Sergio Perez ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Racing Point στο τέλος τρέχουσας σεζόν, ήταν βέβαιο πως από ώρα σε ώρα η ομάδα που από το 2021 θα συμμετέχει ως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 ως Aston Martin, θα ανακοίνωνε τη συνεργασία της με τον Sebastian Vettel.

Όπερ κι εγένετο. Η Racing Point ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασία της με τον τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, αρχής γενομένης από το 2021 και χωρίς να αποσαφηνίσει την ακριβή διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε με την ομάδα του Lawrence Stroll.

«Είμαι χαρούμενος που επιτέλους μπορώ να μοιραστώ αυτά τα συναρπαστικά νέα αναφορικά με το μέλλον μου. Είναι υπερήφανος για το ότι από το 2021 θα είναι οδηγός της Aston Martin. Είναι μια νέα περιπέτεια για εμένα, σε μια θρυλική εταιρία. Έχω εντυπωσιαστεί από τα αποτελέσματα της ομάδας φέτος και πιστεύω ότι το μέλλον θα είναι ακόμα πιο λαμπρό» τόνισε ο Vettel.

Και προσέθεσε: «Η ενέργεια και η αφοσίωση του Lawrence στο σπορ αποτελεί πηγή έμπνευσης και πιστεύω ότι μπορούμε να χτίσουμε κάτι σημαντικό μαζί. Αγαπώ πολύ τη Formula 1 και το μοναδικό μου κίνητρο είναι να αγωνίζομαι για τις πρώτες θέσεις του grid. Το να το κάνω με την Aston Martin αποτελεί τεράστιο προνόμιο».

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Jeep Gladiator Mojave είναι ο βασιλιάς της ερήμου

cars

Πόσο κακό είναι να οδηγούμε με ελάχιστο καύσιμο στο ντεπόζιτο;

cars

Ράλλυ Σουηδίας 2020: Νίκη για Evans, θρίαμβος για Toyota

cars

Δεκέμβριος 1944: Οι δρόμοι των ομήρων

cars

Bugatti Chiron Speedster: Όνειρο θερινής νυκτός

cars

“Τελειώνει” και το Fiat 500X – Δεν θα υπάρξει νέα γενιά

cars

Ανθολόγιο αυτοκίνησης

cars

Τα νέα Morgan θα βασίζονται σε νέο αλουμινένιο πλαίσιο

cars

Skoda Slavia: Tο αυτοκίνητο των σπουδαστών!

cars