CARSNEWS
NEW MODELS

Ανανέωση για το Citroen C3

ΤΟ Citroen C3 είναι το best-seller της γαλλικής φίρμας με περισσότερες από 750.000 μονάδες να κυκλοφορούν από το 2016 που λανσαρίστηκε η τρίτη γενιά του. Τώρα η Citroen προχώρησε σε ένα φρεσκάρισμα της εμφάνισής του με νέα μάσκα και LED φωτιστικά σώματα, αυξάνοντας ταυτόχρονα το επίπεδο εξατομίκευσης με 97 συνδυασμούς χρωμάτων αμαξώματος, οροφής, εσωτερικού και σχεδίων ζαντών στις 17 ίντσες μαζί με προστατευτικά θόλων. Παράλληλα τα διάσημα Airbumps απέκτησαν νέα σχεδίαση.

Το εσωτερικό προσφέρει μια νέα εμπειρία άνεσης με καινούργια καθίσματα της σειράς Advanced Comfort seats, που προσφέρουν καλύτερη στήριξη σώματος, υποβραχιόνιο για τον οδηγό, νέα υλικά που δημιουργούν μια αίσθηση ανώτερης ποιότητας και χώρους για μικρά και μεγάλα αντικείμενα μαζί με πορτμπαγκάζ στα 300 λίτρα.

Ακόμη προστίθενται 11 συστήματα ασφαλείας (Front Parking Assist, Active Safety Brake, Coffee Break Alert, Driver Attention Alert, Intelligent Beam Headlights, Κάμερα Οπισθοπορείας, Hill-Start Assist, Lane Departure Warning, Blind Spot Monitoring System, Ανάγνωση Οδικών Πινακίδων, και Έξυπνο Cruise Control, αλλά και υπηρεσίες διασύνδεσης με τα προγράμματα Connect Assist, Connect Nav and Connect Play.

Σε επίπεδο κινητήρων έχουμε τους 3-κύλινδρους PureTech 82 βενζίνης (PureTech 82 S&S 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο) και 110 (PureTech 110 S&S 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και με ΕΑΤ6 αυτόματο κιβώτιο) και σε diesel τον BlueHDi 100 (BlueHDi 100 S&S 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο),

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

H Ford αναζητά πληροφορίες για αυτό το μυστηριώδες πρωτότυπο Mustang

cars

Nissan: Νέα αρχή με 12 νέα μοντέλα σε 18 μήνες

cars

Νέοι mild hybrid κινητήρες για τη BMW Σειρά 7

cars

Gordon Murray T.50s: Η αγωνιστική έκδοση του «κτήνους»!

cars

ΚΟΚ: Έρχονται “καμπάνες” για παρακώλυση κυκλοφορίας και την παράνομη χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης

cars

Μάθετε τα πάντα για την ανανεωμένη BMW M5 (βίντεο)

cars

H σύγχρονη BMW 2002 είναι πολύ ελκυστική

cars

Ισχυρότερη και ταχύτερη η νέα Porsche Macan GTS

cars

Gran Turismo 7: Τα πρώτα πλάνα από το PlayStation 5! (βίντεο)

cars