CARSNEWS
NEW MODELS

Ανανέωση για το Mini JCW Countryman

Όπως και στα μικρότερα από πλευράς ισχύος Countryman, έτσι και στο JCW η ανανέωση κυμαίνεται στο πρότυπο ενός τυπικού facelift. Έτσι, το «νέο» μοντέλο διαφοροποιείται από τους ελαφρώς επανασχεδιασμένους προβολείς και τους προφυλακτήρες, τα γραφικά Union Jack, τις μεγαλύτερες σε διάμετρο απολήξεις, την λακαρισμένη μάσκα, τα πίσω φώτα, τα λογότυπα Countryman, νέες βαφές αμαξώματος κ.α.

Στο εσωτερικό του MINI δεν έχουν αλλάξει και πολλά αλλά πίσω από το τιμόνι υπάρχει ένας νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων 5,0’’. Κάποιες σχεδιαστικές αλλαγές περιμετρικά έχει η μεγαλύτερη κεντρική οθόνη αφής 8,8’’, ενώ έχουν διευρυνθεί οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας με πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο μέσω internet και υποστήριξη διάφορων υπηρεσιών όπως η Amazon Alexa, CarPlay κ.α.

Για ότι υπάρχει κάτω από το καπό δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά αφού δεν έχει αλλάξει κάτι. Έτσι, το δίλιτρο μοτέρ εξακολουθεί να αποδίδει 306 PS και 450 Nm που περνούν στους τέσσερις τροχούς μέσω της εξελιγμένης τετρακίνησης ALL4. Η διαδικασία των 0-100 km/h δεν ξεπερνά τα 5,1 sec με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Προαιρετικά υπάρχει ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Σωτήρης Κοντιζάς: Όχι ένας απλός Chef

cars

Συνάντηση αρχιμηχανικών για το μέλλον των Renault, Nissan

cars

F1 GP Ιταλίας 2020: Έτσι το «έχασε» ο Charles Leclerc στη Monza (VIDEO)

cars

Σκέφτηκε να σταματήσει ο Hamilton!

cars

Αυτό είναι το Triumph TR25 Concept

cars

To νέο VW Scirocco έρχεται από την… BMW

cars

Σουηδική συμμαχία μεταξύ Koenigsegg και Polestar;

cars

Γιατί να επιλέξω συνθετικά λάδια; Κάθε πότε τα αλλάζω;

cars

Πώς θα μοιάζει η νέα BMW X1;

cars