CARSNEWS
NEW MODELS

Ανανέωση για το Renault Talisman

Πολύ δουλειά έχει πέσει στο στρατόπεδο της Renault τους τελευταίους μήνες. Έπεται το λανσάρισμα του Captur, του ανανεωμένου Megane που θα έχει επίσης ίδια plug-in υβριδική έκδοση, καθώς και του ηλεκτρικού Twingo που θα κάνει επίσης την πρεμιέρα του στο σαλόνι της Γενεύης.

Δίπλα θα βρίσκεται και το ανανεωμένο Talisman, το μεσαίο οικογενειακό μοντέλο της Renault που έχει και wagon έκδοση. Τα νέα στοιχεία κυμαίνονται στο πρότυπο ενός facelift και εντοπίζονται στα φωτιστικά σώματα (τα εμπρός LED Matrix), στους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, σε διάφορες χρωμιωμένες στιλιστικές λεπτομέρειες, σε νέα χρώματα, σε νέας σχεδίασης ζάντες από 17 έως 19 ίντσες κ.α.

ΤΟ εσωτερικό έχει επίσης αναβαθμιστεί με νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων διαγώνιου 10,2 ιντσών, την κεντρική αλά tablet οθόνη αφής 9,3 ιντσών, το νέο σύστημα πολυμέσων Easy Link, με διευρυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας με Android Auto και Apple CarPlay. Νέες επενδύσεις, εξατομικευμένες επιλογές και η κορυφαία επιλογή Initiale Paris είναι διαθέσιμες, καθώς και σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.

Το Talisman είναι το μοναδικό μοντέλο της κατηγορίας του με σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης 4Control. Νέος στην γκάμα των κινητήρων είναι ο 1.3 TCe με 160 PS και αποκλειστικά με το αυτόματο EDC με 7 σχέσεις. Η ισχυρότερη έκδοση TCe με τον turbo των 1,8 lt αποδίδει 225 PS και προέρχεται από την Alpine A110. Από πλευράς diesel υπάρχει ο 1.7 dCi με 120 PS και ο 2.0 Blue dCi με 160 PS ή 200 PS.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Model H είναι το επόμενο μεγάλο βήμα της Tesla

cars

Έξι μοντέλα της Peugeot που σημάδεψαν την εποχή τους

cars

Μικρότερος Turbo κινητήρας 225 PS και fine tuning για την Toyota GR Supra (UPD)

cars

Το Toyota Hilux πιο όμορφο και πιο “σκληρό” από ποτέ

cars

Συνεργασία FCA, Apple για ηλεκτρικά οχήματα στην Κίνα

cars

Η Daimler περιμένει σημαντική μείωση των κερδών μέσα στο 2019

cars

H Mazda αναζητά δάνειο ύψους 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων

cars

Η δύναμη του cloud στην αυτοκινητοβιομηχανία

cars

Honda e:N2 Concept: Μία… πρόγευση για τα μελλοντικά EV των Ιαπώνων

cars