CARSNEWS
NEW MODELS

Ανανέωση για το SsangYong Tivoli

To SsangYong Tivoli είναι ένα από τα «ξεχασμένα» SUV της αγοράς που μπορεί να μην υστερεί τόσο σε ποιότητα όσο και σε δυνατότητες αλλά ο ισχυρός ανταγωνισμός έχει καταφέρει να το επισκιάσει. Παρά ταύτα οι Κορεάτες δεν το βάζουν κάτω και προχωρούν με μια ανανέωση για το μικρότερο SUV της που κυκλοφορεί και στην χώρα μας εδώ και πέντε χρόνια.

Εξωτερικά οι αλλαγές συνάδουν με ένα τυπικό facelift και εντοπίζονται στα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, στους νέους προφυλακτήρες με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, στα νέα προβολάκια ομίχλης, ελαφρώς διαφορετική είναι και η πίσω πόρτα του χώρου αποσκευών.

Στο εσωτερικό βλέπουμε αρκετές διαφορές με μία νέα οθόνη αφής 9,0’’ για το σύστημα πολυμέσων που υποστηρίζει περισσότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Επίσης, υπάρχει νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 10,25’’, ενώ αλλαγμένα είναι ο επιλογέας ταχυτήτων, το διαφορετικό τιμόνι και οι αεραγωγοί.

Κάτω από το καπό υπάρχουν σημαντικές αλλαγές, όπως ο νέος turbo τρικύλινδρος 1.2 GDi-T που αποδίδει 128 PS και 230 Nm. Ο μεγαλύτερος τετρακύλινδρος 1.5 GDi-T έχει 163 PS και 280 Nm και προαιρετικά συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο (στάνταρ το χειροκίνητο κιβώτιο με τις 6 σχέσεις). Υπάρχει και diesel έκδοση στα 1.600 cc με 136 PS και 324 Nm. Τουλάχιστον για τους υπόλοιπους Ευρωπαίους αφού για την χώρα μας δεν προβλέπεται η εισαγωγή του Tivoli.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο DS 3: Ανανέωση ουσίας

cars

MEGA TEST: Συγκρίνουμε οκτώ SUV πόλης

cars

Ταξιδεύουμε στην Κεφαλονιά με το Μitsubishi Space Star 1.2 80PS (Video)

cars

Ford SYNC 4: Με πληροφορίες για θέσεις στάθμευσης και τιμές βενζίνης (βίντεο)

cars

Η Polestar επεκτείνει το δίκτυό της στην Κίνα

cars

Προς τη Hyundai οδεύει ο Esapekka Lappi

cars

Δείτε μερικά από τα αυτοκίνητα του Freddie Mercury

cars

Η αναβίωση του Drive-in

cars

Αν είναι έτσι το νέο Mazda RX-9 το θέλουμε άμεσα!

cars