CARSNEWS
NEW MODELS

Ανανέωση για το Suzuki Ignis

Το Ignis είναι ένα από τα πιο αξιόλογα mini στην κατηγορία του με την SUV αμφίεση και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος να το ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό του. Η Suzuki μετά από περίπου τρία χρόνια κυκλοφορίας του μοντέλου της και στους ευρωπαϊκούς δρόμους προχωρά σε ένα διακριτικό facelift.

Το οποίο δεν ξεφεύγει από την τυπική συνταγή με τα ελαφρώς επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα με τα πιο «καθαρά» κρύσταλλα, τους ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες, τις βαμμένες «ποδιές», τα μαύρα περιγράμματα γύρω και εξωτερικά από τους θόλους των τροχών κ.α.

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες επιλογές στην επένδυση καθισμάτων, βελτιώσεις στα σημεία, καλύτερο φινίρισμα και ποιότητα πλαστικών σύμφωνα με τους Ιάπωνες, νέος πίνακας οργάνων, νέοι διακόπτες στην κεντρική κονσόλα, νέο πιο ανθεκτικό κάλυμμα στο χώρο αποσκευών κ.α. Οι πιο έντονες αλλαγές και διαφοροποιήσεις αφορούν στην ήπια υβριδική Hybrid MF έκδοση,

Πλουσιότερος είναι ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας περιλαμβάνοντας και το πακέτο Dual Camera Brake Support (DCBS). Το ανανεωμένο Suzuki Ignis θα προσφέρεται με απαράλλαχτο τον 1.2 DualJet που αποδίδει 90 PS και συνδυάζεται και με αυτόματο CVT  και με υβριδικό σύστημα. Προαιρετική η τετρακίνηση.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τον Απρίλιο το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Cadillac

cars

Τα νέα Morgan θα βασίζονται σε νέο αλουμινένιο πλαίσιο

cars

Η «θηριώδης» Mercedes E-Class Estate στην plug-in υβριδική της έκδοση (photos)

cars

Η Tesla έχει βρει τη μυστική συνταγή για τις τέλειες μπαταρίες;

cars

Genesis X Convertible: Όμορφο, φουτουριστικό και διαχρονικό

cars

Ξεκινούν οι παραδόσεις της Bugatti Divo στους ιδιοκτήτες της

cars

Στιγμές δόξας ξαναζούν τα Drive-In λόγω της επιδημίας

cars

Μία νέα Lotus ετοιμάζεται να χτυπήσει τις Ferrari

cars

Προβλήματα με το Tesla Model Y: Η άλλη όψη του νομίσματος

cars