CARSNEWS
NEW MODELS

Ανανέωση και για το Cupra Ateca

Συμβαδίζοντας με τις πιο ταπεινές εκδόσεις του Ateca έτσι και το Cupra περνά από μια ριζική αναβάθμιση η οποία εξωτερικά αφορά στους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες (που προσθέτουν 10 mm σε μήκος), στα νέα LED φωτιστικά σώματα, στη νέα μάσκα, στον πίσω αλουμινένιο διαχύτη και σε άλλα σημεία εναρμονισμού με το Tarraco και φυσικά το νέο Leon.

Το εμφατικό παρουσιαστικό του Cupra Ateca τονίζεται και από άλλα στοιχεία, όπως τα καλύμματα στους εξωτερικούς καθρέπτες, τους ειδικής σχεδίασης τροχούς (προαιρετικά 19’’), τα σχετικά λογότυπα κ.α. Τα φρένα είναι της Brembo, ενώ προαιρετικά υπάρχουν διάφορα καλούδια, όπως οι απολήξεις της Akrapovic.

Στο ολοκαίνουργιο εσωτερικό υπάρχει μία μεγάλη νέα οθόνη αφής (από 8,0’’ έως 9,2’’) με νέο σύστημα πολυμέσων που υποστηρίζει και φωνητικές εντολές. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων έχει μια οθόνη 10,25’’, υπάρχουν όλες οι δυνατότητες συνδεσιμότητας, ενώ επικρατεί Cupra αύρα με σπορ καθίσματα, «κομμένο» τιμόνι, σπορ καθίσματα κ.α.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο δίλιτρος TSI σειράς ΕΑ888 (με απόδοση ως είχε στα 300 PS και 400 Nm) που συνδυάζεται με διπλόδισκο κιβώτιο, αλλά υπάρχει νέος ηλεκτροϋδραυλικός πολύδισκος συμπλέκτης που στέλνει την ροπή στους πίσω τροχούς. Σχετικά με τις επιδόσεις η επιτάχυνση για τα πρώτα 100 km/h διαρκεί 4,9 sec με τελική στα 247 km/h.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Φτιάξε και εσύ το Dodge Charger του Vin Diesel (video)

cars

«Πολεμικό» Toyota Tundra έτοιμο για το τέλος του κόσμου

cars

Μια ιδέα για φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων

cars

H μεταφορά και η συντήρηση των οχημάτων της βασιλικής οικογένειας (Video)

cars

Με μήκος πάνω από 30 μέτρα και 26 τροχούς το πιο μακρύ αυτοκίνητο του κόσμου!

cars

Το ηλεκτροκίνητο SUV της Tata αλλάζει τα δεδομένα

cars

Αυτό είναι το νέο Peugeot 3008

cars

Αυτή επτάμετρη Rolls-Royce αντέχει σε σφαίρες και εκρήξεις

cars

Νέο Ford Puma Ecoboost Hybrid: Δυναμικό στιλ και πρακτικότητα στο maximum

cars