CARSNEWS
NEW MODELS

Ανανέωση και νέοι κινητήρες για το Opel Insignia

Όπως είχε προγραμματισθεί η Opel προχωρά στην ανανέωση του οικογενειακού της μοντέλου, το οποίο και θα παρουσιάσει επίσημα τον Ιανουάριο στην έκθεση αυτοκινήτου στις Βρυξέλλες με την διάθεση του αυτοκινήτου να ξεκινά λίγους μήνες μετά.

Η Opel στην επίσημη της ανακοίνωση περιορίζεται στις αισθητικές αλλαγές που αφορούν στην επανασχεδιασμένη μάσκα με περίγραμμα χρωμίου και στους νέους προβολείς τεχνολογίας LED IntelliLux.

Οι χώροι στο εσωτερικό παραμένουν ως είχαν και οι διαφορές από το απερχόμενο μοντέλο εντοπίζονται στις λεπτομέρειες. Όπως στα νέα γραφικά του συστήματος πλοήγησης ή στην δυνατότητα ασύρματης φόρτισης smartphone.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο αλλά θεωρείται σίγουρη η αντικατάσταση του βασικού κινητήρα με το νέο τρικύλινδρο 1,4 lt με τους 145 PS (ίσως και τον 1.500άρη diesel) που μπήκε για πρώτη φορά στο επίσης ανανεωμένο Astra.

Στο σημείο αυτό να πούμε πως τόσο το Insignia όσο και το Astra είναι τα τελευταία μοντέλα που βασίζονται στην πλατφόρμα της GM και για αυτό δεν μπορούν να υποδεχθούν μοτέρ του ομίλου PSA.

Related Articles

Από πλαστικά μπουκάλια οι επενδύσεις του νέου Audi A3

cars

Η Lamborghini Urus ST-X θα παρουσιαστεί φέτος, ενώ η υβριδική αργεί ακόμα

cars

Νέες πινακίδες για ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες (photos)

cars

Το νέο Ford Kuga στην Ελλάδα. Από 26.272 ευρώ

cars

Ακυρώνεται το εργοστάσιο της BMW στη Ρωσία

cars

Το κύκνειο άσμα του Subaru ΒRZ

cars

Formula 1: Ο Sergio Perez αποχωρεί από την Racing Point

cars

Η SsangYong αναζητά αγοραστή

cars

Αποκλειστικά τετρακίνητα και ισχυρότερα τα επόμενα Audi A4/A5

cars